Зад добродушния вид на ангелогласната Ваня Костова се крие особено

...
Зад добродушния вид на ангелогласната Ваня Костова се крие особено
Коментари Харесай

Ваня Костова – зла свекърва

Зад добродушния тип на ангелогласната Ваня Костова се крие изключително мъчен темперамент , разбра HotArena .

61-годишната певица, която на 10-и септември прекрачи прага на  Къщата на „ ВИП брат ”, е доста властна майка и зла свекърва , одумват я съседите на Ваня и 37-годишния й наследник Боян.

Певицата в действителност била всеотдайна майка и баба, само че с доста инатлив манталитет и завладяващ темперамент. Истината за нейната същина лъсна под прожекторите на Големия брат. Естрадната звезда е във война със съквартирантите си Валентин Кулагин и Божана Кацарова, а по време на една от последните задачи, изплува тайната, че Ваня постоянно е отправяла злостни мнения зад гърбовете им. Същевременно дни по-късно се отмята от към този момент изреченото и се прави на тяхна първа другарка.

Подобно държание Ваня Костова имала и измежду най-близките си хора . Изпълнителката на „ Очила и остарял рефрен ” командорела сина си и снаха си Стефания, които не смеели да й опонират. Неслучайно младите живеели в жилище, близо до това на Ваня, на прилежащ етаж. Под предлог, че желае да оказва помощ в грижите за дребната си внучка Ванеса, ангелогласната певица постоянно ги инспектирала и следяла изкъсо фамилния живот на сина си.

Дълги години в музикалните среди се шушукаше, че Ваня напълно е обсебила наследника си и му пречи да се задоми . Боян имал единствено една сериозна другарка и това давало мотив за най-различни клюки. 

В един миг Ваня даже си внушила, че колежката й Ева Найденова от „ Фамилия Тоника ” й прави черни вълшебства, по тази причина със сина й са нещастни в любовта. Още при влизането си във „ ВИП брат ” Костова направи първата конспирация в Къщата, намеквайки, че вдовицата на Гого се занимава с вещерство. „ Ева злоупотребява с алкохола и прави черни вълшебства. Напуснах „ Фамилия Тоника ” поради нея, по-скоро поради семейство Найденови. Не мога да се разбирам с хора, които вършат вълшебства. Женското царство не ме тормози, тъй като който нож вади, от нож умира ”, съобщи при влизането си в риалитито Ваня. Вече в предаването, тя показва чудесни връзки с тогавашната си колежка и даде тип, че всичко неприятно е забравено.

Според осведомени, точно Ваня станала причина за раздялата на сина й с огромната му обич – македонска хубавица на име Мелина . Влюбеният до уши Боян даже възпял любовта си към Мелина в първата си авторска ария, която носи същото име. Под предлог, че би трябвало непрекъснато да пътува с нея на турнета из страната, Ваня пречела на връзката на Боян с Мелина. В последна сметка дистанцията си споделило думата, македонката го изоставила и разрушила сърцето му.

„ Истината е, че той мене ме командори, а не аз него. Все аз му ходя по гайдата. Майка ми по този начин споделяше: „ Ще го слушаш, тъй като той е по-умен от тебе! ”. И аз, какво да върша, чувам го, а най-сетне излиза, че не той, а аз съм била властническата. Ако аз бях властната майка и свекърва, каквато ме разказват, щеше ли булката, снаха ми, да кръсти внучката на мене? ”, оправдава се певицата, само че признава, че въпреки всичко има несъгласия със Стефания. Обичта им към Боян обаче ги помирявала. 

Според осведомени, внучката на Ваня била кръстена Ванеса по гледище на Боян. „ Смееше ли да я кръсти с друго име? ”, одумват връзките им сътрудници на певицата. Макар че е наследил гласа и гения на майка си, под нейния напън Боян приключил медицина. Запознал се със брачната половинка си Стефания напълно инцидентно. Красивата брюнетка приключила Музикалната академия „ Панчо Владигеров ”, а по-късно и НАТФИЗ. Известно време се подвизавала като водеща в телевизия СКАТ, а сега работела в кастинг организация. Връзката им се развила скорострелно и певицата схванала, че би трябвало да стяга женитба по едно и също време с новината, че ще става баба.

Така Боян нямал потребността от утвърждението на майка си, а я сложил пред приключен факт. 

Появата на 6-годишната през днешния ден Ванеса преобърнала живота на естрадната легенда. Дори когато имала здравословни болежки, хлапето успявало да я разведрява. „ Гримирай се и ще ти мине ”, съветвала баба си Ванеса, когато тя се оплаквала, че не й е добре. 

„ Преди раждането й боледувах постоянно. Не ме подминаваше нито един грип. И стана знамение, месеци преди раждането на Ванеса оздравях. Болестите като че ли почнаха да ме заобикалят. Мисля, че дължа здравето си на невероятната страст да съм баба. Изисква се от мен да съм здрава, с цел да оказвам помощ в развъждането на дребната ”, споделя Ваня. 

Певицата се разделила с бащата на Боян, когато синът й бил бебе. Отгледала го благодарение на майка си. Години наред Ваня крила от сина си истината за татко му. Единственият й правоприемник схванал, че баща му ги е изоставил и има друго семейство едвам, когато станал възпитаник в седми клас. Тогава двамата се срещнали за първи път, откакто баща му го зарязал, когато бил бебе. Ваня го отгледала благодарение на майка си и се старала в никакъв случай да не му липсва любов.

Преди няколко години една от легендите на група „ Тоника ” за първи път разкри кой в действителност е бащата на сина й и какви са връзките й с него в този момент . Двамата се срещнали, още до момента в който Ваня била ученичка в британската гимназия в Бургас и вечер пеела по заведенията. Бащата на Боян се казвал Любен и бил диригент на оркестъра, с който певицата обикаляла заведенията. Любовта сред тях пламнала, откакто Ваня приключила учебно заведение. Оженили се на идната година. Малко откакто Боян се появил на бял свят, татко му получил примамливо предложение за работа в Норвегия. Ваня пък към този момент правела кариера като вокалистка на хитовата „ Тоника Сухопътни войски ”. Нито тя имала предпочитание да напусне групата и да замине при него, нито пък той желал да напусне работата си и да се прибере при фамилията си. Така двамата се разделили и дълги години не поддържали съвсем никакви връзки. Едва години по-късно Ваня и Любен съумели да ги затоплят. Певицата даже станала другарка с първата брачна половинка на някогашния си мъж и щерка й, които също живеели в Норвегия. 

Самата естрадна легенда е израстнала без татко и носела и до през днешния ден контузията от детството си. Татко й напуснал нея и майка й, когато изпълнителката била единствено на 10 години. След това бащата прекъснал връзката с тях. Ваня претърпяла голям стрес от раздялата на родителите си, по тази причина не желала синът й да повтаря нейната орис, предават от Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР