ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“ въвежда услугата онлайн плащане на

...
ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“ въвежда услугата онлайн плащане на
Коментари Харесай

Застраховател въведе нова услуга за онлайн плащане на вноски

ЗАД „ БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП “ вкарва услугата онлайн заплащане на вноски по дейни полици, предвид на въведеното изключително състояние в страната и напъните за ограничение на разпространяването на COVID-19, както и с грижа за сигурността и удобството на клиентите си. Услугата към този момент е налична през уеб страницата на застрахователната компания и за момента е налична по всички застраховки, като се изключи Гражданска отговорност на автомобилистите.

За да платят вноската си онлайн, клиентите на сдружението би трябвало да влязат в профила си на www.bulstrad.bg/login или да изберат опцията „ Проверка и заплащане на вноска по лавица " от менюто Услуги. Възможност за онлайн заплащане клиентите имат и без да са записали собствен потребителски профил на уеб страницата на компанията.

„ Със стартирането на услугата за онлайн заплащане на bulstrad.bg се надяваме в този миг да спестим на нашите клиенти още едно излизане отвън дома. Работим по още редица преференции, от които потребителите ще могат да се възползват на уеб страницата на Дружеството”, сподели Пламен Шинов, Член на УС и изпълнителен шеф на ЗАД „ БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”.

Създаването на потребителски профил дава голям брой преимущества на клиентите на ЗАД „ БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП “, като да вземем за пример уведомяване посредством sms или e-mail при наближаващ период и изтичаща лавица, приемане на удостоверение по e-mail за сполучливо онлайн заплащане на вноски, комфортно ръководство на всички дейни полици от едно място и други.

Повече информация по отношение на работния развой в офисите на сдружението в страната може да се откри тук: www.bulstrad.bg/новини/работен-процес-при-извънредно-положение-covid-19 При зародили въпроси, клиентите могат да се свържат със ЗАД „ БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП “ ЕАД посредством онлайн формата за контакт.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР