Зачестилите в последните месеци секс скандали в американския шоубизнес достигнаха

...
Зачестилите в последните месеци секс скандали в американския шоубизнес достигнаха
Коментари Харесай

Е това е истински секс-скандал! Порно звезда се оплака, че легендарният и колега Рон Джереми я изнасилил докато…се снимали

Зачестилите в последните месеци секс кавги в американския шоубизнес доближиха даже и в порно промишлеността. Няколко дами от сектора упрекнаха именития артист във филмите за възрастни Рон Джереми, че ги е тормозил полово и изнасилвал, освен това повече от 30 години.

По информация на американското списание „Ролинг Стоун“ минимум пет дами са признали, че 64-годишният мъж ги е насилвал отвън снимачната площадка. За казуса първа описа неговата колежка Джинджър Бенкс. Във видео, което снима през юни тази година, тя разказва по какъв начин Джереми е нападнал полово голям брой дами, измежду които е била и тя самата.

Записаният в книгата на Гинес като порноактьора, снимал се в най-вече филми – над 1900, отхвърли обвиняванията. По думите му той има контракт да върви на разнообразни обществени събития, с цел да комуникира с почитателите и на тези събития постоянно се стига до физически контакт.

„Повече от 40 години хората заплащат пари и чакат с часове, с цел да се срещнат с мен. Искат подписи, вършат си фотоси с мен, някои даже флиртуват. Често съм бил опипван сред краката, а част от дамите са ме карали да ги обарвам по гърдите, че даже и да се подписвам върху тях“, съобщи Джереми пред „Ролинг Стоун“.

Той призна, че на такива събития му се е случвало да целува стотици дами по устните, бузите и гърдите. По думите му за тези неща е получавал пари.

„Ако погледнете видеото, което Джинджър Бенкс разгласява, ще видите, че всички на него се смеят и няма никакво принуждение. Аз даже не отивам при дамите, а те сами идват при мен“, прецизира Джереми.



Вече някогашната звезда на филмите за възрастни Дженифър Стийл разгласи, че през 1997 година сътрудника ѝ я изнасилил два пъти. Това станало по време на фотосесия, при която тя трябвало да симулира секс. Джереми се доближил към нея и без да се интересува от фотосите почнал да се притиска в нея и да я обарва.

„През цялото време се чудех дали ме е изнасилил и какво по дяволите се случи, само че си споделих, че пресилвам. Само че по-късно в неговия апартамент той продължи да ме атакува сексуално“, описа Стийл.

„Защо тя ще реши да отиде в дома на своя принудител? Изказването ѝ е цялостна лъжа“, отговори на обвиняванията Джереми.

Сред другите оплакали се от артиста са колежките му Даника Дейн, Джей Тейлър и Джулия Ан. Те оповестиха, че не са споделили за половите офанзиви на Джереми, защото се тормозили по какъв начин ще реагират всички в порно промишлеността. Освен това мислели, че полицията няма да вземе на съществено изказванията им, имайки поради какво работят.

Два случая с почитателки на Джереми обаче са обявени в полицията. Жена от Мичиган твърди, че е била изнасилена от него през 1997 година в стриптийз клуб. Друга пък го упрекна, че я е опипвал по гърдите през 2007 година

Тепърва управляващите в Съединени американски щати ще проверяват случаите, в които е забъркан Рон Джереми.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР