Зачестилите случаи на заразени с COVID-19 футболисти във Висшата лига

...
Зачестилите случаи на заразени с COVID-19 футболисти във Висшата лига
Коментари Харесай

Още един мач от Висшата лига може да бъде отложен

Зачестилите случаи на инфектирани с COVID-19 футболисти във Висшата лига на Англия заплашва съществено да обърка програмата. Последните информации от Острова са, че лондонското дерби сред Фуъм и Тотнъм, което би трябвало да се състои на следващия ден, съвсем несъмнено ще бъде отсрочено. Причината е, че няколко играчи на " котиджърс " са дали позитивни проби.

Мачът сред Евертън и Манчестър Сити, плануван за през вчерашния ден, не се състоя поради нараствания брой инфектирани в състава на " жителите ". В началото на месеца беше отсрочен и дуелът сред Астън Вила и Нюкасъл.
The Telegraph написа, че мениджърите на някои от водещите тимове са разискали между тях в неофициален диалог концепцията за двуседмична пауза на сезона през януари. От управлението на Висшата лига обаче са срещу.

Последното тестване на футболистите и чиновниците на клубовете от елита докара до рекордните 18 позитивни проби. Част от тях са в Шефил Юнайтед, само че мачът с Бърнли довечера ще се играе. Премиър лийг 16 кръг, сряда 30 декември  Тотнъм 20:00предстои  Фулъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР