Забравете за Ким, Кайли и останалите членове на клана Кардашиян-Дженър!

...
Забравете за Ким, Кайли и останалите членове на клана Кардашиян-Дженър!
Коментари Харесай

Сияен летен грим, с помощта на… кокосово масло!

Забравете за Ким, Кайли и останалите членове на клана Кардашиян-Дженър! Ако има някой, който знае кои са най-горещите трендове и трикове в макиажа, то това е beauty блогърът Худа Катан. 

Дубайската интернет сензация освен знае всичко за контурирането и стробирането, само че и нерядко самата тя дава началото на нови техники и трендове, свързани с тях. Освен с безчет почитатели в обществените мрежи, които наблюдават нейните видео уроци и препоръки, тя може да се похвали и със лична сбирка декоративна козметика.

 7-huda

Днес се въодушевяваме от забавен трик за летния грим, който научихме от Instagram профила на Катан. Както при всички движимости в занаята, и в нейните ритуали за хубост кокосовото масло има основна роля. Вече сме говорили за това какъв брой от продуктите, които използваме всекидневно, могат да бъдат сменени с естественото знамение, единствено че нейната концепция е малко по-различна.

Поставяйки финалните линии върху лицето си, откакто към този момент е завършила с нанасянето на декор дьо загар и коректор, Катан употребява сияещ хайлайтър върху скулите, под веждите, на върха на носа, брадичката и над горната джука. Частиците от продукта улавят светлината и способстват за това летния грим да наподобява още по-сияен.

За да фиксира хайлайтъра и да го направи по-траен, Худа употребява точно кокосовото масло. Първо нанася пласт хайлайтър на горепосочените места, а по-късно потупва леко от горната страна с тъничък пласт от маслото, размазан върху пръстите. Накрая приключва с нов пласт хайлайтър. 

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР