Забравената улица Балкан в район Централен в Пловдив - така

...
Забравената улица Балкан в район Централен в Пловдив - така
Коментари Харесай

Пълна мизерия около улица в Централен, хората обезверени и гневни!

Забравената улица " Балкан " в регион " Централен " в Пловдив - по този начин стартира сигнала си до Plovdiv24.bg наша постоянна читателка. Нека я изслушаме: " Здравейте, пиша ви с вярата, че с ваша помощ ще разберем какво се случва с една улица (или по-точно неналичието на такава) в регион " Централен ", която тъне в давност към този момент повече от 20 години. Точно толкоз чакаме да се асфалтира и приведе в естествен тип улица в историческия център на града единствено на няколко метра от бул. “Шести септември “!

Както всички останали региони и ние си плащаме прилежно налозите, само че вместо асфалт имаме големи локви, тиня и нечистотия. От близо 20 години насам всяка година общината дава обещание, че и до нас ще стигнат, единствено че още не било пристигнало времето. През месец юни 2018 година на няколко метра от блока ни тържествено откриха нов паркинг и още веднъж дадоха обещание, че до месец ще стартира ремонтът на въпросната улица " Балкан “.

Кметът персонално съобщи, че улицата ни е включена в план по стратегия и най-късно до месец би трябвало да бъде стартирана реорганизация. Бяха отстранени няколко гаража, обаче до такава степен завърши всичко. След това в няколко публикации се появиха имената на улиците, които ще бъдат отремонтирани и за наша изненада ул. " Балкан “ не беше включена в този лист. Навътре в региона на " Хаджи Хасан махала " се ремонтират улици, които надалеч не са в толкоз окаяно положение и на които са издигнати десетки противозаконни ромски къщи. Кажете ми заслужено ли е – нито заплащат налози, нито са законни, само че през вчерашния ден минахме от там и с изненада установихме, че при тях се работи, а при нас не!

Бихме желали да разберем какво става с плана, в който сякаш сме включени, само че развиване няма! На всичкото от горната страна от известно време насам част от такситата отхвърлят поръчки за номер 31, където живеем ние или молят да излезем начело на бул. " Шести септември “, защото си чупели колите. И са си в правото хората – това не е офроуд път. Лично ние сме с бебе на няколко дни и за мен е непостижимо зимата да го разпространявам и да газим тази нечистотия, с цел да си вземем едно такси.

Идва есенно-зимния интервал и в идващите 5-6 месеца улицата пред блока ни ще замязя още веднъж на езеро. И на нас ни омръзна да чакаме и да газим тиня и нечистотия непрекъснато. И ние си плащаме налозите! А едни други хора, които нито заплащат, нито са законно пребиваващи се облагодетелстват от всичко това! Освен това идва 2019 година и Пловдив претендира да се назова Европейска столица на културата. Искам да попитам единствено - по този начин ли наподобяват централните улици на някоя от европейските столици? Моля, за подпомагане от ваша страна! Ще се веселя да се свържете с мен и ще чакам отговор! "...

Припомняме, че Plovdiv24.bg към този момент сложи казуса с тази улица в няколко материала:  " Забравена, тъмна и неприветлива - ул. " Балкан " чака смяна " , а също и " Кратер изненада пловдивчани, еволюира в езеро " . Резултат обаче към момента няма...
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР