Забранявам да се месите и да коментирате конфликтите между другите

...
Забранявам да се месите и да коментирате конфликтите между другите
Коментари Харесай

Борисов: Министрите да не заемат страна в конфликти между институции

Забранявам да се месите и да коментирате споровете сред другите институции. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, обръщайки се към министрите преди съвещанието на Министерския съвет, предаде БГНЕС.

" Могат да се опитат да кажат, че и ние сме страна. Ние не сме никаква страна, ние си гледаме нашата институция. Единственото, което съм реагирал е, че не съм отишъл на съвещания, само че не съм бил поканен, отиде Дончев. Ако някой си мисли, че може да ми кани министрите, без да ме уведомява мене, това е преднамерено и погрешно. Няма случай, когато президентът Радев да ми е изискал министри и да съм му отказал, само че да не ме поканиш, а да ми викаш хората… По другите тематики ние не участваме и не вземаме отношение по никакъв метод, не е наша работа, да ви е ясно ", сподели още Борисов.

По тематиката за Еврозоната премиерът съобщи, че когато си в Еврозоната, не можеш да си от страните, които са на втора скорост. " В общото европейско семейство, общите финанси, кой какъв брой харчи, за какво, всички желаят да знаят в общия банков съюз какво е ситуацията на българските банки. Това е задачата. Чудовищни неща чух ", сподели Борисов. Той посочи, че е възложил на Горанов да предложения шефа на Българска народна банка Радев, Менда Стоянова, от финансовата комисия, от другите партии, " с цел да вземат решение, за всички страхове, които се пробват от опозицията да насаждат ". " За да не кажат, че двама души – Горанов и шефът на Българска народна банка Радев, единствено биха могли да вземат сходно решение ", означи министър председателят.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР