Забранява се ровенето в контейнерите за смет на територията на

...
Забранява се ровенето в контейнерите за смет на територията на
Коментари Харесай

Забранява се ровенето в контейнерите за смет на територията на Община Бургас

Забранява се ровенето в контейнерите за боклук на територията на Община Бургас, за да се продотврати преместването на коронавирусна зараза.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1793
Заповедта е на кмета на общината Димитър Николов и е издадена през днешния ден. Кметът уточни като причина, опцията боклукът, изхвърлен от евентуално инфектирани бургазлии, подложени на домашна карантина, да е инфектиран. Николов осведоми, че мернето с дрон с термокамера в ромските квартали в Бургас е сполучливо начинание, съобщи Българска телеграфна агенция. В един от кварталите, най-вече с ромско население, дронът е засякъл четирима души с нараснала температура.

Дрон ще мери температурата на ромите в махалите в Бургас

Кметът изясни, че местоположението при две от лицата съответствува с адреси, които са подадени в РЗИ за наложителна карантина. Регионалната здравна ревизия ще реши дали да направи тест на място на четирите лица, засечени от дрона.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1793  Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние  Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък  Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР