Забранява се достъпа на външни лица до административната сграда на

...
Забранява се достъпа на външни лица до административната сграда на
Коментари Харесай

Ограничават достъпа на външни лица до сградата на район „Одесос“

Забранява се достъпа на външни лица до административната постройка на регион „ Одесос “ като се изключи достъпа до фронт-офиса, находящ се на партерния етаж в постройката, както и достъпа в дните, оповестени за приемни дни-понеделник и четвъртък от 09.00 ч. до 12.00 ч., гласи заповед на кмета на региона Георги Недев. Разпореждането е с дата 9 март, оповестиха от районното кметство, представени от Dnews.bg.

В документа е посочено, че на видно място във фронт-офиса на региона ще бъдат оповестени номерата на служебните стационарни и мобилни телефони на всички чиновници в администрацията.

Заповедта урежда и методите за разчистване и стерилизация на работните места и отбраната на чиновниците с персонални защитни средства.

Забраняват се командировките, както и задграничните пътувания на чиновниците, като се указва и непринудено уединяване в продължение на 14 дни/ заплатен или неплатен отпуск/ на чиновници, пътували до зона с разпространяване на COVID-19.

На шефовете на дирекции в региона е предоставено правенето на проект за изключителни обстановки и за метода, по който администрацията да продължи работа при положение на разпространяване на болестта във Варна, в това число и на работните места в самата администрация.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР