Забраните на прокуратурата на австралийския гражданин Полфрийман за напускане на

...
Забраните на прокуратурата на австралийския гражданин Полфрийман за напускане на
Коментари Харесай

Полфрийман с две забрани да напуска България


Забраните на прокуратурата на австралийския жител Полфрийман за овакантяване на страната са две - по отношение на досъдебното произвеждане и по отношение на изтърпяване на наказването "Лишаване от независимост ". Това изясни вътрешният министър Младен Маринов. До момента, до който има такива забрани няма по какъв начин да довършим процедурата за експулсиране, посочи той.

Министърът означи, че това, което се случва във връзка с правосъдния развой не е от компетентността на Министерство на вътрешните работи.

"В момента австралийският жител Полфрийман се намира в дома на дирекция "Миграция " в Бусманци, защото във връзка с него шефът на Дирекция "Миграция " е издал заповед за насилствена мярка експулсиране от страната, която е в развой. Допълнително във връзка с въпросния жител на Австралия има две забрани, наложени от прокуратурата, за овакантяване на Република България, тъй че когато всичките условия бъдат изпълнени ние ще приключим и с тази мярка за експулсиране на лицето ", акцентира министърът, представен от Българска телеграфна агенция.

Той добави, че във вчерашния ден са получили призовка от Върховния касационен съд, която би трябвало в днешния ден да бъде връчена на австралийския жител Полфрийман за явяването му на съвещанието, което е планувано за 23 октомври.

Младен Маринов е в Плевен във връзка националното съревнование "Пътен служител на реда на годината - 2019 ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР