Забраните на прокуратурата на австралийския гражданин Полфрийман за напускане на

...
Забраните на прокуратурата на австралийския гражданин Полфрийман за напускане на
Коментари Харесай

Маринов: Полфрийман има 2 забрани да напуска България

Забраните на прокуратурата на австралийския жител Полфрийман за овакантяване на страната са две - по отношение на досъдебното произвеждане и по отношение на изтърпяване на наказването " Лишаване от независимост ".

Това изясни в Плевен в отговор на журналистически въпрос вътрешният министър Младен Маринов през днешния ден. Той посочи, че това, което се случва във връзка с правосъдния развой не е от компетентността на Министерство на вътрешните работи.

" В момента австралийският жител Полфрийман се намира в дома на дирекция " Миграция " в Бусманци, защото във връзка с него шефът на Дирекция " Миграция " е издал заповед за насилствена мярка експулсиране от страната, която е в развой. Допълнително във връзка с въпросния жител на Австралия има две забрани, наложени от прокуратурата, за овакантяване на Република България, тъй че когато всичките условия бъдат изпълнени ние ще приключим и с тази мярка за експулсиране на лицето ", акцентира министърът.

Той добави, че във вчерашния ден са получили призовка от Върховния касационен съд, която би трябвало в днешния ден да бъде връчена на австралийския жител Полфрийман за явяването му на съвещанието, което е планувано за 23 октомври. До момента до който има такива забрани няма по какъв начин да довършим процедурата за експулсиране, сподели министър Младен Маринов. Той е в Плевен във връзка националното съревнование " Пътен служител на реда на годината - 2019 ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР