Забранено е движението за товарни автомобили над 12 тона през

...
Забранено е движението за товарни автомобили над 12 тона през
Коментари Харесай

Наложиха ограничения за Котленския проход

Забранено е придвижването за товарни коли над 12 тона през Котленския проход, по маршрута „Петолъчката“-Котел-Омуртаг, оповестиха от Областното пътно ръководство в Сливен. Въведена е и възбрана за придвижването на товарни коли над 10 тона по пътя Твърдица-Елена и по пътя Сливен-Стара река.

В Сливенска област стартира да вали сняг в ранните утринни часове на 15 януари. До обяд в планинските региони бе натрупала снежна завивка от 10 см, а в някои сектори и повече. По основния път „Петолъчката“-Котел стопираха наложително на паркинг няколко ТИР-а поради наложеното ограничаване за придвижване.

От Областното пътно ръководство оповестиха, че всички основни пътища от републиканската мрежа са обработени. 45-километровия сектор от автомагистрала „Тракия“, който минава през Сливенска област, е бил обработен с химични субстанции още преди началото на снеговалежа. Затворени пътища няма. От полицията оповестиха, че при започване на работния ден са станали две леки произшествия на главня път Сливен-Ямбол, до с.Крушаре. Движението не е било спирано.

В Сливен машини обработиха главните булеварди и основни улици. От общината обявиха, че тук-там достъпът е бил усложнен поради паркирани коли. От там също подсетиха на жителите, компаниите и ведомствата, че е тяхно обвързване да почистят от сняг регионите към употребените от тях здания.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР