Забраненият плод винаги изглежда по-сладък. Това със сигурност е сред

...
Забраненият плод винаги изглежда по-сладък. Това със сигурност е сред
Коментари Харесай

Защо свободните жени си падат по женени мъже?

Забраненият плод постоянно наподобява по-сладък. Това сигурно е измежду водещите аргументи някои дамите да демонстрират жив интерес към обвързани мъже. Ето и другите съществени аргументи някои дами да търсят връзка с женени мъже:

Приключение

Някои дами имат потребност от адреналин, написа trafficnews.bg. Те не се задоволяват със следване на правила, търсят нещо ново и вълнуващо. А какво по-вълнуващо от нарушение на брачния живот и основаване на любовен триъгълник?

Качества на добър брачен партньор

Колкото и да е необичайно, дамите подсъзнателно си показват, че откакто един път се е оженил, ще се ожени и повторно. Друг е въпросът за какво не мислят, че откакто един път е изневерил, ще изневери още веднъж.

Отворена връзка

Някои дами се опасяват от обвързване и считат, че откакто се захванат с женен мъж, ще останат в ролята на любовници и няма да се желае нищо повече от тях. Не единствено мъжете, само че и дамите от време на време не търсят обвързване и избират да се насладят на спекулация без ангажимент.

Житейски опит и самочувствие

Жената си показва, че жененият мъж към този момент е натрупал житейски опит и убеденост, а това е привлекателно.

Първият опит като проба

Не е наложително огромната обич да е първият брак. Историята познава безчет случаи, в които човек среща любовта на живота си от втория опит или даже от третия. Вероятно мъжът последователно схваща,че е направил неверен избор, и този път е подготвен на всичко, с цел да задържи дамата до себе си и да откри благополучие в фамилния живот.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР