Забранен шофьор, който се е опитал да се скрие от

...
Забранен шофьор, който се е опитал да се скрие от
Коментари Харесай

Забранен шофьор е открит да се крие в градински контейнер за боклук, след като е изхвърлил откраднат Volkswagon Golf

Забранен водач, който се е опитал да се скрие от полицията в култивиран резервоар за отпадък, откакто е бил видян зад кормилото, е вкаран в пандиза.

Darran Дженкинсън потегли по пътищата с VW Golf GTI, единствено часове откакто беше откраднат, само че го заряза, когато видя служители на реда по следите си. Кралският съд в Дърам чу, че 22-годишният мъж е споделил на полицията, че просто е следвал инструкциите да кара колата „ назад в Стоктън “, само че след бърза инспекция на документите му чиновниците са разкрили, че Дженкинсън е бил неразрешен по това време.

Майкъл Кейхил, прокурор, сподели, че голфът е бил паркиран пред дома на притежателя си, на Kepier Crescent, Gilesgate, Дърам, през нощта от 8 против 9 октомври предходната година. Собственикът обаче разкрил, че ключовете от колата му липсват, когато станал, с цел да се подготви за работа в 7 часа сутринта и откакто погледнал на открито, видял, че колата липсва и съобщил за кражбата на полицията. До 13:30 часа този ден полицията видяла Golf да се кара в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР