Забраната за влизане в България за 10 години няма да

...
Забраната за влизане в България за 10 години няма да
Коментари Харесай

Говорител на Малофеев с първи коментар за наложената забрана за влизане в България

Забраната за влизане в България за 10 години няма да се отрази на проектите на ръководителя на съвета на шефовете на групата компании "Царград " Константин Малофеев, заяви през днешния ден за ТАСС неговата пресслужба.

Във връзка с следствието по делото против обвинявания в шпионаж водач на българското придвижване "Русофили " Николай Малинов, България забрани влизането в страната на съветския предприемач, ръководителя на съвета на шефовете на "Царград " Константин Малофеев.

"Във връзка с това, че Малофеев към този момент пет години е в санкционния лист и влизането му в страни от Европейски Съюз е неразрешено, надлежно и възбраната му за влизане в една от страните членки на Европейски Съюз по никакъв метод не може да повлияе на проектите му ", сподели представител на пресофиса пред ТАСС.

Според него Малофеев е научил за наложеното му ограничаване от медиите.

"За възбраната, аргументите и детайлностите за нея научихме от изявленията на организация ТАСС ", сподели той и добави, че Малофеев не има намерение да оспорва възбраната.

Забрана да влиза в България за 10 години бе наложена и на някогашния шеф на Руския институт за стратегически проучвания генерал-лейтенант Леонид Решетников.

Според информация, поместена на уеб страницата на обществото за развиване на съветската историческа култура "Двуглав орел ", Малофеев е негов ръководител от 2017 година, а Решетников през ноември 2016 година е станал основател за основаването на тази социална организация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР