Забраната за тониране на предните странични стъкла се превърна в

...
Забраната за тониране на предните странични стъкла се превърна в
Коментари Харесай

Как да тониранете предните стъкла на колата, без да получавате глоби

Забраната за тониране на предните странични стъкла се трансформира в един от мъчителните удари за феновете на модификацията. Много притежатели на коли още не са се примирили с това, като постоянно заплащат санкции и отлепват прясно залепеното фолио. Но знаете ли, че има и по-добра техника?

Тонирапето придава на колата по-естетичен и моден външен тип, разрешава ви да се скриете от любопитни очи и не разрешава слънцето да затопли интериора до положението на нажежен тиган. Единственият минус е, че е нелегално, що се отнася до предните стъкла. По закон единствено пасажерите на задния ред седалки могат изцяло да се насладят на по този начин обичаниите от тунинг експертите мощно тонирани стъкла.

Но неотдавна се появи комфортна и елементарна опция, която ви разрешава да поддържате комфорт в кабината и да не нарушавате закона. Говорим за така наречен магнитни щори, които се инсталират на арката на вратата по контура и даже ви разрешават да спуснете прозореца. Отвън наподобяват тъкмо като тонирани, а товътре не пречат на гледката, пропущат въздух и ви разрешават да се насладите изцяло на персоналния си живот в личния си автомобил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР