Забраната за гей пропаганда ще бъде разширена за всички възрастиПротиворечивата

...
Забраната за гей пропаганда ще бъде разширена за всички възрастиПротиворечивата
Коментари Харесай

Русия разширява закона за криминализиране на ЛГБТ пропагандата

Забраната за " гей агитация " ще бъде разширена за всички възрасти

Противоречивата съветска възбрана против насърчаването на по този начин наречената " гей агитация " наподобява ще бъде разширена за всички възрастни, заяви Би Би Си, представена от 

Този ход съставлява стягане на действителен закон от 2013 година, който прави даването на информация за ЛГБТ на деца престъпно закононарушение, написа Би Би Си.

Осъдените са изправени пред огромни санкции за поощряване на това, което Русия назовава " нетрадиционни полови връзки ".

Първоначалното утвърждение на удължаването беше гласувано единомислещо от съветската Държавна дума.

По-рано тази седмица публични лица приканиха политиците в долната камара на съветския парламент да одобряват удължаването, представяйки го като част от по-широка борба за цивилизационни полезности със Запада и свързвайки го с решението за навлизане в Украйна.

Съгласно предлагането информация за „ нетрадиционен метод на живот “ или „ отменяне на фамилните полезности “ ще се смята юридически за същата като порнография, поощряване на принуждение или подклаждане на расово, етническо и религиозно напрежение.

Законът също по този начин не разрешава " пропагандата на педофилията ", която съветското държавно управление постоянно свързва с това, че си гей.

Друг детайл от разширенията не разрешава информация, която може да „ накара малолетни да желаят да сменят пола си “, отпратка към транссексуални хора.

Ако бъде признат, законът ще разреши да бъде блокирана всяка информация в интернет, обсъждаща ЛГБТ тематики, а филмите, за които се счита, че пропагандират ЛГБТ, ще бъдат неразрешени.

Активисти за правата на индивида и ЛГБТ групи споделят, че разширението значи, че всяко деяние или обществено споменаване на еднополови двойки функционално се криминализира.

Широкообхватната възбрана обгръща и рекламите и книгите – както нехудожествена, по този начин и художествена литература, което поражда опасения за цензурата от издателите. Те предизвестяват за риска това да засегне даже класика на съветската литература.

Законът планува санкции сред 50 000 рубли ($815) и 400 000 рубли, до момента в който неруснаците, които нарушават възбраната, са изправени пред експулсиране от страната.

Законопроектът има необятна поддръжка, само че първо ще бъде утвърден от горната камара на съветския парламент, Съвета на федерацията, преди да бъде утвърден от президента Владимир Путин.

В понеделник политиците в Думата чуха изказвания от един от основните поддръжници на закона, че информацията за ЛГБТ хора, споделяна с руснаците, е част от „ хибридна война “, водена от Запада против страната.

Александър Хинштейн, началник на осведомителната комисия на Народното събрание, сподели, че съветските бойци, воюващи като част от нахлуването в Украйна, са били там, с цел да защитят обичайните християнски полезности.

Той обаче спести някои от най-острите си рецензии към Запада против анимационните филми " Южен парк " и " Пепа Пиг ".

Хинштейн показа на сътрудниците си скрийншотове на телевизионни стратегии, за които твърди, че са част от война, която се „ води против нашето общество “, насочвайки гнева си към епизода на „ Прасето Пепа “, в който полярната мечка Пени се появява с две майки като изключително ослепителен образец на тази по този начин наречена " агитация ".

Хинштейн, народен представител от партията на Путин " Единна Русия ", сподели пред Думата, че " специфичната интервенция " - това, което съветското държавно управление упорства да назовава своята война в Украйна, се случва " освен на бойното поле, само че и в мозъците и душите на хора ".

Неговата реторика следва тази на съветския президент, който трансформира това, че е срещу хомосексуалистите, крайъгълен камък на своята вътрешна стратегия и властническо ръководство.

В речта си за анексирането на четири украински територии предишния месец, Путин се изрече за фамилии с „ родител номер едно и родител номер две “, което се пояснява като рецензия към еднополовите фамилии.

Главата на Руската православна черква патриарх Кирил също поддържа новото законодателство. Той разказа войната на Русия в Украйна като борба сред тези, които поддържат прозападните гей паради, и тези, които ги отхвърлят.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР