Забраната руски атлети да участват на големи спортни състезания през

...
Забраната руски атлети да участват на големи спортни състезания през
Коментари Харесай

Кои световни първенства може да изгуби Русия?

Забраната съветски спортисти да вземат участие на огромни спортни надпревари през идващите 4 години, а страната да не бъде хазаин на международни шампионати, ще докара до огромни разбърквания в спортните календари. Ако локалните органи не апелират или тази тяхна крачка не бъде публично почетена, то част от спортните конгреси, в който би трябвало да се дефинират първенците на планетата, ще би трябвало да си търсят нов дом.
Без Русия на огромните интернационалните надпревари през идващите 4 години Международната антидопингова организация се произнесе
През 2020 година в Русия би трябвало да се организира международното състезание по втурване с шейни . Най-добрите в този спорт най-вероятно ще би трябвало да си сменят билетите и да не пътуват за Сочи през февруари.

През 2021 година страната е определена за хазаин на международното състезание по плажен футбол . То би трябвало да се организира в Москва през юли, а Русия пребори Чили и Ел Салвадор за тази чест.

Снимка: Getty Images

Най-добрите катерачи в света също трябваше да мерят сили в Москва през 2021 година, само че за в този момент не бързат с визите.

И в случай че тези две шампионати не ви се костват задоволително значими, то Русия може да съжалява за загубата на домакинство на три от международните шампионати в може би едни от най-популярните спортове в страната - волейбола и хокея на лед.

Снимка: Getty Images

През 2022 година, с изключение на международно състезание по футбол, на което сега " Сборная " не може да взе участие като тим, би трябвало да се организира и шампионат на планетата по волейбол при мъжете . След като националният тим на страната приключи на нежеланото за своята класа 6-о място преди година, преимуществото на домакина можеше да се трансформира в плюс в възможен реванш пред почитателите.

Дори бяха определени 10-е градове, които да са домакини на мачовете - Москва, Санкт Петербург, Калининград, Казан, Уфа, Ярославъл, Екатеринбург, Новосибирск, Кемерово и Красноярск. Само че за момента волейболните почитатели в тях ще би трябвало да почакат, преди да си вършат проекти кои мачове ще посетят.

Снимка: Getty Images

Световното състезание по битка трябваше също да се организира в страната от през септември 2022 година, само че за в този момент никой не бърза да поставят тепиха.

Русия завоюва бронзовите медали на последното международно състезание по хокей на лед през 2019 година. Както и семейството на същото за 2023 година 24 тима трябваше да си дадат среща в Санкт Петербург и да мерят сили в две от залите в града. Само че в този момент тимовете ще би трябвало да почакат преди да си създадат проекти за идните квалификации.

Снимка: Getty Images
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР