Забраната посолството на САЩ в Русия да назначава чуждестранни граждани

...
Забраната посолството на САЩ в Русия да назначава чуждестранни граждани
Коментари Харесай

САЩ със значителни съкращения в Русия

Забраната посолството на Съединени американски щати в Русия да назначава задгранични жители докара до редуциране на броя на сътрудниците в него със 75%. „ Съжаляваме, че дейностите на съветското държавно управление ни принуждават да съкратим щата на сътрудниците си в консулството със 75%. Ще се стараем да предложим на жителите на Съединени американски щати колкото се може повече услуги “ се споделя в известие оповестено на уеб страницата на дипломатическото посланичество на 30 април.

От 12 май ще бъде понижен и броят на предлаганите консулски услуги, а точно: стопира се разглеждането на молби за издаване на визи, които не са свързани с дипломатически пътувания. „ От 12 май посолството на Съединени американски щати в Москва ще понижи броят на предлаганите консулски услуги, като ще бъдат осъществявани единствено експресни услуги за жители на Съединени американски щати и доста стеснен брой имиграционни визи … Мярката се постанова по отношение на съобщение от съветското държавно управление от 23 април във връзка със възбрана дипломатическата задача на Съединени американски щати в Русия да наема задгранични жители. Разглеждането на молби, които не са свързани с дипломатически и имиграционни визи, ще бъде спряно “ написа още в известието.

Граждани на Съединени американски щати, които се намират на територията на Русия с изтекли визи, настоятелно се предлага да изоставен страната до 15 юни. Тогава изтича действието на указа, според който, по отношение на пандемията, чужденци и лица без поданство няма да бъдат експулсирани от Русия. „ Ако планирате да останете в Русия след тази дата, би трябвало да посетите локалното посланичество на Министерство на вътрешните работи, с цел да задействате нужната документи “, прецизират от посолството на Съединени американски щати в Русия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР