Забрана за продажба на студена бира може да бъде въведена

...
Забрана за продажба на студена бира може да бъде въведена
Коментари Харесай

Ще забранят ли студената бира в Мексико?

Забрана за продажба на студена бира може да бъде въведена в мексиканската столица по самодейност на партията " Движение за национално възобновление ", съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Мярката цели да бъде изменен настоящият закон и да бъдат понижени случаите на пиене на публични места. По мнение на представители на партията понастоящем в столицата от ден на ден мексиканци използват студена бира още на мястото на закупуването й, макар съществуващите ограничавания.
След бирена диета американец отслабна с 20 кг Дел Хол се въодушевил от образеца на баварски монаси
В новия закон се предлага да бъде неразрешена продажбата на питие в охладено положение, а то да подхожда на температура на открито. Тогава ползата към бирата като разхладителна напитка ще спадне, както и потреблението й на място, смятат вносителите.

Шансовете за утвърждение на новата разпоредба са огромни, защото представителите на " Движение за национално възраждане” са болшинство в законодателното заседание на столицата.

Годишната потреблението на бира на глава от популацията в Мексико е 65 литра. По експорт на питие страната се подрежда на едно от първите места в света.
Използвани са материали на БТА
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР