Забрана за мъжете да напускат Крим е в сила от

...
Забрана за мъжете да напускат Крим е в сила от
Коментари Харесай

Русия забрани на мъжете да напускат Крим

Забрана за мъжете да напущат Крим е в действие от 19 септември, написа украинският уебсайт „ Гордон “. Изключения се позволяват единствено с позволение от военното комендантство.

 

Медията цитира украинския Генерален щаб, съгласно който от 14 септември руснаците са отменили издадените по-рано документи за отсрочване на мобилизацията на 500 служащи от металургичен цех. Според украинските военни на територията на самата Русия интензивно се образуват нови военни подразделения.

Русия изпитва дефицит на жива мощ, годна да води война в Украйна, съгласно разбори на интернационалните наблюдаващи и известия в медиите. Появиха се свидетелства, че управляващите вербуват пандизчии, с цел да попълнят загубите на фронта.

Украинските медии, базирайки се на разузнаването на страната, настояват, че в окупираните елементи на Донбас съветските управляващи са провели няколко талази на насилствена готовност.

Днес американският Институт за проучване на войната приказва за надълбоко морално разлагане в съветската войска, в това число в елитните ѝ елементи.

Документи, попаднали в украински ръце след безредното оттегляне на руснаците при Харков, демонстрират да вземем за пример, че в 1-и полк на Втора гвардейска мотострелкова дивизия, военните всеобщо са подавали рапорти за овакантяване.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР