Забрана за гей парадите и отмяна на прибирането с паяци

...
Забрана за гей парадите и отмяна на прибирането с паяци
Коментари Харесай

Ако бъде избран за кмет, Волен Сидеров ще забрани гей парадите и "паяците"

Забрана за гей парадите и анулация на прибирането с " паяци " на погрешно паркираните коли - това дава обещание водачът на " Атака " Волен Сидеров, който през днешния ден пред медиите удостовери, че ще се кандидатира за кмет на София откакто преди няколко дни беше обявено, че името му е издигнато от предприемчив комитет.

" Бях препоръчан от известни имена в спорта и културата като индивидът, който ще приключи гей парадите - представление което нервира доста хора, " сподели Сидеров пред публицисти.

Той добави, че ще отстрани " паяците ", които дразнели всички, а ще обмисли и съществуването на сини и зелени зони - " рекет, който отива неизвестно къде ".

В листата на " Атака " ще има изявени спортисти, деятели на културата и деятели на партията, сподели Сидеров.

По думите му приоритет за него ще са крайните квартали: " вуйна от " Обеля ", а не гафа с " Графа ". Ако бъде определен, Сидеров ще направи проверка на софийския бюджет, с цел да се види защо се харчат парите на всички жители и по какъв начин се разпределят парите от публичните поръчки.

Сидеров изрази убеденост, че ще стигне до балотаж. Той избра да разгласи кандидатурата си на проведения от " Атака " митинг пред Съдебната палата против освобождението на наказания за ликвидиране австралийски жител Джок Полфрийман.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР