Забрана, спусната от ръководството на Левски, предизвика недоволство сред част

...
Забрана, спусната от ръководството на Левски, предизвика недоволство сред част
Коментари Харесай

Фенове се опълчиха на ръководството на "Левски"

Забрана, спусната от управлението на " Левски ", провокира неодобрение измежду част от почитателите, които оповестиха, че по този начин се взема страна в споровете сред другите фракции. От клуба бяха оповестили, че на централната естрада - Strabag, на ст. " Виваком Арена Георги Аспарухов " няма да бъдат допускани " флагове, тъпани, мегафони, пиротехнически произведения и други предмети, предполагащи организирането на хореография ".

Забраната непосредствено рефлектира върху членовете на новата фракция  " Ултрас " Левски ", които гледат семействата точно от там от известно време - откогато " Южна дивизия " и " Синя хунта " се сплотиха и настаниха в тази зона на стадиона. Въпреки това почитателите обявиха, че няма да се реалокират и ще поддържат тима от същото място. " След като то (б.р. - управлението на клуба) видя в лицето на мегафон, барабан и флагове спънка за бъдещата визия на централната естрада, ние желаеме да заявим, че нито една от тези неналичия не ще попречи на нашите песни да ехтят на стадион " Георги Аспарухов ". Даже можем да ви уверим, че ще станат още по-сърцати и гласовити. Когато като управление твърдиш, че няма да се намесваш във фенските спорове, само че взимаш необичайно решение в чудноват миг, внезапно ощетяващо една от страните, такова решение може да бъде несъмнено единствено и само като недалновидно. Решение, което поражда голям брой други въпроси, поради някои много по-пресни и наболели проблеми, само че с неспокойствие чакаме и идващите стъпки на управлението в битката за връщането на обичания ни тим там, където му е мястото ", написаха от " Ултрас " Левски " и оповестиха, че още в семейството против " Дунав " в четвъртък ще си бъдат още веднъж в Блок 5 на централната естрада.

Иначе тимът се готви за мача, за който сигурно отпада възстановяващият се от интервенция Станислав Костов. Под въпрос е Филипе Нашименто, който тренира на омекотен режим. Вече е възобновен аржентинецът Франко Мазурек. Към последния има интерес от два гръцки клуба и е вероятен негов трансфер през зимната пауза.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР