Заборчнелият към НАП врачанин, чиито коли разпродават на търг, е

...
Заборчнелият към НАП врачанин, чиито коли разпродават на търг, е
Коментари Харесай

Задлъжнелият към НАП врачанин е участвал в обира на инкасото на „Асет Банк“

Заборчнелият към Национална агенция за приходите врачанин, чиито коли разпродават на търг, е един от обирджиите на инкасото на „ Асет Банк “, научи организация BulNews. Дръзката кражба бе осъществена през 2013 година, като следствието разкри, че при планирането на обира точно Людмил Георгиев е бил стратегът, а при реализацията – съгледвач. Георгиев е брат на експолицая Христо, който тогава също взел участие в обира. Той обаче не съумя да дочака да бъде наказан, тъй като през лятото на 2016 година бе убит от столични служители на реда при опит да избяга от различен обир.

ЧСИ пусна на търг колите на врачанин поради борчове към Национална агенция за приходите /снимки/

Малко след гибелта на бившето ченге, останаллите двама причинители на обира бяха наказани и пратени зад решетките. Людмил получи по-лека присъда от 6 години затвор, тъй като издал на ченгетата кои са другите участници в грабежа и по този начин проверяващите стигнали до тях. Жители на Галатин, откъдето са родом обирджиите, допускат, че Людмил е пропял, тъй като по това време чакал да му се роди бебе и не желал да е в пандиза, когато това стане.
В последните няколко години частни правосъдни реализатори разпродават имуществото на обирджията, който и сега търка наровете в зандана. Последно на търг бяха оповестени двата му автомобила „ Ауди А6 “ и „ Фолксваген Кади “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР