Зъболекарски кабинет на македонско семейство е взривен в санданското село

...
Зъболекарски кабинет на македонско семейство е взривен в санданското село
Коментари Харесай

Взривиха зъболекарски кабинет на македонско семейство в санданско село

Зъболекарски кабинет на македонско семейство е взривен в санданското село Ново Делчево през предходната нощ, заяви в. „ 24 часа “.

Семейството е от македонския град Радовиш. Те наели помещението, което е на първия етаж на кметството. Стоматолозите идвали да работят в кабинета в петък, събота и неделя.

В събота стоматолозите имали пациенти до 22.30 часа, след което се прибрали в Сандански. Около от 3:00 часа съседи чули мощен гръм и незабавно се обадили на кмета Валентин Апостолов.

„ Пожарната пристигна доста бързо, само че все пак всичко в кабинета е изгоряло. Обадих се на фамилията и те пристигнаха незабавно от Сандански до селото. Оборудването им за към 20 000 лв. е тотално унищожено ", изяснява Апостолов.

Не са наранени прилежащият лекарски кабинет, както и пространствата на кметството.

Вероятно гърмежът със запалителна течност е хвърлен през прозореца. В кметството няма охранителни камери и за момента виновникът не е прочут. 

Според локалните съпрузите не били конфликтни хора и работели съзнателно и на малко по-ниски цени, по тази причина допускат, че гърмежът може да е дело на конкуренцията. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР