Заблуда – когато любовта надделее разума. Ами ако тези, на

...
Заблуда – когато любовта надделее разума. Ами ако тези, на
Коментари Харесай

Заблуда: Не се преструвай, че всичко е наред, когато не е, само защото го обичаш

Заблуда – когато любовта надделее разсъдъка. Ами в случай че тези, на които държим, съзнателно желаят да ни наранят? Това е плашеща мисъл, без значение дали приказваме за нашия сантиментален сътрудник, другари или други обичани хора.

Всъщност не приказвам единствено за другите любови. Говоря за напълно други цели на една връзка. Да бъдеш подведен от някой, който обичаш, не е нещо, което бих поискала на някого, даже и на най-големия си зложелател. Мога единствено да си показва разрушеното сърце и прочувствените белези, които това може да аргументи. Ето за какво ви предлагам лист с неща, които би трябвало да извършите, с цел да разберете дали позволявате на индивида до вас да ви манипулира.

Заблуда – какво да извършите, когато мъжете ви ви манипулират

Доверете се на себе си

Имате ли оня инстинкт, който ви дава чувството, че знаете нещо без никакво разумно пояснение, даже когато срещате някого за първи път? Например, в случай че имате възприятието, че някой лъже, можете да ревизирате това, като му зададете въпроси и видите по какъв начин ще реагира. Ако споделят истината, техните отговори ще съответстват с това, което мислите.

Ако лъжат, те ще се въртят и ще гледат встрани, пробвайки се да сменят тематиката допустимо най-бързо. Ако това се случи, сигурно ще се доверите на интуицията си и ще избягате от тази обстановка.

 

Бъдете почтени

В този случай би трябвало да сте почтени със себе си. И имам поради изцяло почтен. Наистина ли вярвате, че сте заблудени, или мозъкът ви си играе номера? Ако в действителност вярвате, че сте заблудени от някой, който обичате, пробвайте се да погледнете обстановката обективно. За страдание, в този момент знаете какво е възприятието да бъдеш предаден.

Запитайте се дали имат евентуална причина и претекст да ви заблудят и какво биха спечелили от това. По време на този развой най-важното нещо е да бъдете изцяло почтени със себе си по отношение на това, което се случва и по какъв начин се чувствате.

Обърнете внимание на обстановката

Ако всички отговори на тези въпроси са вероятни, тогава в действителност може да сте излъгани. Всъщност вие сте влюбената и заблудена, а той е умният, който унищожава живота ви и оставя прочувствени белези за цялостен живот върху психологичното ви здраве. Това, което би трябвало да извършите в този момент, е да се справите със обстановката. С други думи, би трябвало да прецените какво се случва в живота ви и дали вашият обичан в действителност е имал средствата и претекста да постъпи с вас по подобен метод.

Съберете повече доказателства

Ако би трябвало, пробвайте се да останете допустимо най-дълго с този, който ви заблуждава, с цел да съберете допустимо най-вече доказателства. По този метод ще докажете, че съмненията ви са правилни. Това може да е доказателство, че сътрудникът ви изневерява, приятелят ви лъже за това с кого излиза или член на фамилията крие информация от вас. Снимките и известията биха били най-хубавият вид.

Независимо от доказателството, главното е да имате солидно доказателство, което няма да разреши на другата страна да ви манипулира. Ще употребявате това по-късно, с цел да им покажете, че знаете истината, и да покажете на себе си, че сте били прави.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР