Забитцер вкара два гола за Австрия на Ралф Рангник при

...
Забитцер вкара два гола за Австрия на Ралф Рангник при
Коментари Харесай

Рангник: Трансферът на Забитцер в Юнайтед му се отрази добре

Забитцер вкара два гола за Австрия на Ралф Рангник при победата с 4:1 в квалификациите за Евро 2024 над Азербайджан, като някогашният треньор на Манчестър Юнайтед, който сега е отпред на австрийския народен тим, видя забележителна разлика в халфа на Байерн Мюнхен, който е чартърен при " алените дяволи ".

" Представянето на Забитцер беше извънредно, не може да се каже по различен метод. Той просто е състезател с доста качество. Мисля, че смяната му се отрази добре. Той безусловно процъфтява, доста, доста е добър. Той има доста повече убеденост, в сравнение с когато беше в Байерн. Никой не е бил слаб в този мач, само че несъмнено може да се каже, че Забитцер беше играчът, който направи разликата, откакто вкара два гола и взе участие в още един ", показа Рангник.

Капитанът на Австрия Забитцер отбеляза първия си гол за Юнайтед във финалния мач на тима преди интернационалната пауза, разписвайки се при успеха с 3:1 над Фулъм на " Олд Трафорд " за ФА Къп. Той има солидно въздействие за тима на Ерик загар Хаг, откогато дойде чартърен от Байерн, където му беше мъчно да откри постоянно време за игра.
 
 
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР