Забелязвате, че през последните месеци мотивацията ви за работа е

...
Забелязвате, че през последните месеци мотивацията ви за работа е
Коментари Харесай

Знаци, че е време да промените нещо в кариерата си

Забелязвате, че през последните месеци мотивацията ви за работа е намаляла и че сегашната ви позиция към този момент не съставлява предизвикателство за вас? Смятате ли, че с компанията се движите в друга професионална посока от тази, която бихте желали за кариерата си?

Ето някои от главните признаци, които ще потвърдят съмненията ви и ще ви кажат, че е пристигнало времето съществено да обмислите да се впуснете в нов професионален план...
5 аргументи да обичате работата си
Намирането на работа, която обичате с цялото си сърце, може да бъде сложен развой. Във всяка служба, всяка промишленост и всяка компания...
Прочети повече
1. Често се чувствате изтощени и уплашени

Влачите ли се до компанията си всяка заран и липсва ли ви драйвът, който сте имали преди? Спите ли по-малко и забелязвате, че настроението ви се утежнява всякога, когато мислите за работата си?

Всеки от тези признаци може да бъде признак на възходящи равнища на професионален стрес, телесна система за предизвестие, че нещата евентуално не са както би трябвало да бъдат.

Ако имате възприятието, че тялото ви се пробва да ви каже нещо, би трябвало да отделите малко време, с цел да се опитате да разберете посланието.

2. Не вярвате в компанията, както преди.
Ако сте изгубили вяра, ТОВА са знаците, че идва смяна
Напоследък животът стана изпълнен с грижи, проблеми и паники. Несигурността е изпълнила ежедневните ни мисли, а на всичко от горната страна едноо...
Прочети повече
Когато започнахте, позицията ви изглеждаше цялостна с благоприятни условия и се чувствахте доста горди да се идентифицирате с фирмената просвета. Наскоро обаче забелязахте, че вашето усещане за компанията към този момент не е това, което беше преди, и че доверието в плана и в полезностите на компанията е намаляло.

Липсата на споделени полезности, професионална ориентировка, идентификация с марката или загуба на доверие са мощни демотивиращи фактори, които е мъчно да се понижат. Ако видите себе си отразен в тях, може би е време да започнете ново предизвикателство в нова компания, в която можете да повярвате.

3. Гледате доста часовника

Преди сте се събуждали заран разчувствани от това, което можете да постигнете денем и даже сте били подготвени непрестанно да поемате спомагателни предизвикателства; в този момент броите часовете и минутите до края на работния ден. 

Всеки експерт заслужава да работи на позиция, която го вълнува и която го кара да желае да се развива. Възможно е обаче работата ви да не е задоволителна и компанията ви към този момент да няма ясно и съответно развиване, което да ви предложи. Ако това е правилно, може би е време да промените работата си и да преминете към нов план.
Как да измененията себе си: Откъде да започнете и по какъв начин да продължите
Вероятно няма подобен човек, който да не желае да се промени. Но от време на време желанието за смяна е толкоз мощно, че прилагаме сурови ограничения...
Прочети повече
4. Чувствате се невидими

Смятате ли, че вашите отзиви и принос не са приети? Вашето покачване не идва макар непрекъснатите ви старания и в никакъв случай не ви разпореждат най-важните планове? Отношенията във вашия екип не са ли толкоз сърдечни или взаимни, както преди и вашият екип не работи като подобен?

За тези, които прекарват огромна част от времето си в екип, е доста значимо да се усещат скъп член на екипа и атмосферата да е другарска, продуктивна и окуражаваща. Ако към този момент сте създали всичко допустимо, с цел да подобрите динамичността, само че не се чувствате приети или част от екип, тогава може да е време да потърсите ново предизвикателство.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР