Забелязвам, че много хора се надпреварват, кой повече ще употреби

...
Забелязвам, че много хора се надпреварват, кой повече ще употреби
Коментари Харесай

Ненков: Подиграваха се, горяха маски, сега говорят за неадекватност

Забелязвам, че доста хора се надпреварват, кой повече ще използва думите несъответстващи ограничения. Днес (вчера - бел. ред.) да вземем за пример, вицепрезидентката забелязала, че на картата на България има единствено червени зони и “трябвало съответни мерки”. Това написа на страницата си във фейсбук депутатът от ГЕРБ Александър Ненков, който остро разкритикува вицепрезидентът Илияна Йотова.

" А дали вицепрезидентката е забелязала, че цяла Европа и Съединени американски щати е една алена зона?! Не им ли е неловко на тези, които пролетта се подиграваха с вируса, горяха маски, демонстративно не съблюдаваха никакви ограничения, опозицията в Народното събрание правеше и продължава да прави всичко допустимо да саботира неговата работа, а някои изрекоха присмехулно мнение, че имало два варианта на COVID-19, в този момент да приказват за некомпетентност ", пита той.

" Ето това е некомпетентност: да седиш в профил и критикуваш, без една дума да кажеш какви са ограниченията които мислиш, че са “по-адекватни”, тъй като е елементарно и не носиш никаква отговорност. Разбира се, че постоянно има пропуски и несъмнено постоянно може да се направи още, само че, в случай че има нещо в действителност несъответстващо, е да се опитваш да разделяш хората и да не можеш, най-малко за момент да погледнеш оттатък личния си нарцисизъм ", отсича Ненков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР