Забелязали ли сте някога, че в живота ви има определени

...
Забелязали ли сте някога, че в живота ви има определени
Коментари Харесай

Изберете един символ и открийте каква карма ви преследва!

Забелязали ли сте в миналото, че в живота ви има избрани области, където постоянно сте изправени пред провокации, без значение какъв брой се стараете да работите върху тях? Има огромен късмет това да ви се случва поради неприятна карма. Е, в случай че желаете да разберете по какъв начин най-сетне да се справите с тези проблеми и по какъв начин да подобрите кармата си, просто изберете едно от тези изображения и прочетете неговото значение.

1. Оставете нездравословните връзки зад тила си
В предишното сте имали интервал, когато сте се чувствали самотни, изолирани и изоставени от другите. Ето за какво в този момент се пробвате да поддържате връзки, които не са положителни за вас. Понякога виждате единствено положителното в индивида и даже не забелязвате, че злото доминира.

Всичко, от което се нуждаете, с цел да подобрите своята карма, е да се борите за връзките, които са потребни за вас. Забравете нереалистичния боязън да останете изцяло сами, в случай че нямате прекалено много хора към себе си и се фокусирайте върху тези хора, които са скъпи за вашето време.

2. Спрете да се съмнявате в себе си и да саботирате задачите си
Може да сте се сблъскали с доста сложни обстановки, а недомислените решения от ваша страна единствено са влошили обстановката. Това, което може би не знаете сега, е, че тези неточности са зародили единствено тъй като не сте се доверили на себе си.

Време е да предприемете крачка обратно и да помислите добре за вашите решения. Анализирайте всички тези сполучливи и мъдри решения и дейности и се пробвайте да ги употребявате като образец при сходни обстановки. Също по този начин, спрете да търсите препоръки от другите и се концентрирайте върху това, от което в действителност се нуждаете.

3. Започнете да се доверявате на другите
Да, вие сте жертва на доста изменничества и пренебрежение. Това ви кара да се отдалечите от всички и да не знаете на кого да се доверите. Но е време да се отървете от тази неприятна карма, като привлечете хора, които в действителност са значими за вас.

Просто обръщайте внимание на интуицията си и започнете да се доверявате на хора, които в действителност ви се демонстрират в същинската светлина. Знаците са лесни за различаване, от вас зависи да започнете да вярвате, че сте взели вярното решение.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР