Забелязали ли сте, че в живота ви има определени хора,

...
Забелязали ли сте, че в живота ви има определени хора,
Коментари Харесай

6-те най-спокойни зодии

Забелязали ли сте, че в живота ви има избрани хора, които като че ли оживяват в гнева си? Гневът им дава цел, а споренето, битката и защитата наподобява им носи сила, наслада даже.
Лесно е да бъдеш пристрастен от яд и ненавист, само че има друга страна на тази монета и това е страната на мира и мирните хора. В този противен свят има хора, на които не им пука за пропаганда, 24/7. Някои хора, които са родени под избрани знаци, са естествено привлечени от концепцията за същински дзен живот и вършат всичко допустимо, с цел да реализиран сходно нещо. Ето кои са тези зодии . Вашата измежду тях ли е?
Рак
Докато можете да стоите и да се биете, в случай че се постанова, вие сте доста повече пацифист, в сравнение с войник, и тази позиция е тъкмо това, което ви прави същински дзен човек. Отделяте време да се отворите към средата си, грижите се за заобикалящата ви среда и всички материалистични неща в живота ви имат цел: да ви донесат мир и успокоение.
Козирог
С репутацията на това, че сте най-шефският, най-взискателен знак на зодиака, вие също знаете, че напъните би трябвало да бъдат посрещнати с мир. Времето ви за отмора е доста особено, тъй като това не е просто " политане от работа " ; то е заделяне на време да бъдеш себе си, без никой различен в близост.
Вие се ангажирате да намерите мир в живота си и с вярното внимание и дисциплинираност нормално получавате това, което търсите, Козирог.
Везни
Вие сте отшелник и от време на време много уединен, само че сте усъвършенствали това самотно положение, като вършиме изказване за мир и безмълвие. Знаете, че сте допускали неточности в живота си. Но знаете също по какъв начин да се освобождавате от възприятието за виновност и да продължавате напред, запазвайки мира си. Това е необикновено качество, което би трябвало да запазите.
Водолей
Приемате концепцията за смяна и въпреки тя да е мъчно достижима, вие сте подготвени. Можете да живеете в ашрам или да работите във плантация. Обществото е красиво нещо за вас, стига всички участници да имат една обща задача: да живеете в мир и естетика.
Близнаци
Близнаци, постоянно желаете по-спокойния маршрут и прекарвате голямо време, пробвайки се да намерите това място на мир. Рядко се включвате в спор, просто тъй като смятате, че губи времето на двете страни. Не обичате да оставяте на другия човек да завоюва, само че в случай че това значи, че ще съумеете да запазите здравия си разсъдък и мира си, то ще извършите каквото е нужно, с цел да го постигнете.
Риби
Колкото и да сте обществени, Риби, вие също сте човек, който съществено жадува за време на саме със себе си. В този случай „ независимо време “ не значи безусловно грижа за себе си и правене на неща за себе си; това значи да се отдалечите от тълпата, с цел да се прегрупирате и да запазите успокоение. Животът ви е изпълнен с непрестанен звук, безкрайни молби и очевидна драма; търсите разтуха в съзерцателни неща, като градинарство или декориране.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР