Забелязал си, че женското съсловие винаги владее изкуството на блъфа.

...
Забелязал си, че женското съсловие винаги владее изкуството на блъфа.
Коментари Харесай

Досадните елементи в една връзка

Забелязал си, че женското съсловие постоянно владее изкуството на блъфа. Това е повода за наличието на шампионка в покера. Всички останали са пионки в ръцете й. Останалото женско съсловие въобще не отстъпва. Жените са много положителни в конспирациите, измислянето на истории, сътворяването на нови форми на живот и оправданията. Те са способни да схванат и какво си мислиш, до момента в който си в магазина и купуваш продуктите. Връзката е доста прелестно занятие, когато е с верния сътрудник. Ако искаш твоята връзка да е добра, откри жена, с която да споделяш и положителните и неприятните черти на близките. И двамата ненавиждате Джъстин Бийбър и Ивана, кефите се на Playstation 3, обичате уискито и в никакъв случай не ви боли глава. Тайната се крие в непрекъснатото многообразие и връзка. Със сигурност ще се наложи да опреш и до двете, само че тъкмо тук нещата стават малко по-различни. Показваме листата с тези тематики, за които не искаш да приказваш. Всичко, което казваш в тях, ще се пояснява неверно.

1. Дебела ли съм?
Това е въпросът, който няма отговор. Ако бъдеш почтен, тя ще се разсърди. Ако излъжеш, тя ще продължи да не прави нищо по въпроса. Да, никой не остава същият, само че, благо, къде отиде това красиво дупе, с което ме посрещна на рождения ми ден? Зад огромния гъз ли е? Дами, в случай че се чувствате дебели, в случай че решите да задавате този въпрос, ще отговорим вместо вашите приятели/съпрузи: да, дебели сте, същински самосвали! Вземете се в ръце и направете нещо по въпроса. Защо е належащо да качите няколко кг и след това да се мъчите, откакто може да поддържате формата непрекъснато. Така ще е по-лесно за всички и няма да се доближава до депресията на тесните дънки.

2. Трябва да поговорим
Не, не би трябвало! Ние не приказваме, ти приказваш! В множеството случаи е на тематики, които не ни вълнуват или засягат връзката ни. Може да участваме в нея, само че най-често като финансова институция. Предпочитаме да не приказваме. Душевните тематики не са най-приятното занятие, когато има Шампионска лига. Разберете го! Златно предписание: не ни казвайте, че желаете да приказваме. Цял ден ще хвърляме фасул, с цел да се чудим какво сме объркали. В следствие ще дебатираме тъпа тематика и ще желаеме да ви убием. Ако желаете да говорите, говорете непосредствено. Забавянето удължава мъката.

3. Ще изчакаме известно време
Разбираш ли, дамите си мислят, че когато не оферират секс, ти ще ги вземеш на съществено. Сексът не е всичко!.Тя не е сигурна, че не си с нея, с цел да я вкараш в леглото. Уважаеми дами, когато не оферирате секс, вие не сте нищо съществено. Помислете си, преди да извършите това изказване. Разбира се, че ще симулираме внимание, само че не очаквайте от нас да не гледаме дълбокото деколте. Все едно не знаем за какво гледате футбол.

4. Бившият ми не правеше по този начин
Има няколко типа мъже: ревнуващи, неревнуващи и тези, на които не им пука. Ти си избери от кои искаш да бъдеш. Ние доста се вълнуваме от дейностите на някогашния. Дори ще се срещнем с него, с цел да ни изясни за проблемите на девойката. Това е като пазаруването на кола – ще се запознаеш със притежателя, с цел да знаеш за бъдещите й проблеми. Винаги можем да кажем какво са правили нашите някогашни, нали? Мъжете не са ревностни или най-малко не го демонстрират.

5. Защо мастурбираш, нали си имаш мен?
Имам си теб, само че нямам Лиса Ан, Дженифър Анистън, Ирина Шейк, Моника Белучи. Имам си теб и мръсното си подсъзнание. Познай кое от двете няма цикъл? Без угризения и други странични детайли. Човещинка си е и няма нищо общо с невярност. Едното е за авторитет, а другото е за наслаждение. Свиквайте с концепцията! Връзката сред мъжа и ръката е доста по-дълга от тази с партньорката. На коя да имаме повече доверие?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР