Забележка заради силна музика доведе до междусъседски бой в Разлог.

...
Забележка заради силна музика доведе до междусъседски бой в Разлог.
Коментари Харесай

Пастор бе пребит брутално с бокс, плашат го с резачка

Забележка поради мощна музика докара до междусъседски пердах в Разлог. Пасторът на локалната черква Минчо Минчев се отърва с посинено лице и отоци, а петгодишното му дете като по знамение не пострада, откакто бе строшен прозорецът над леглото му, написа struma.bg.

Екшънът се разиграл в ранните утринни часове във вторник на ул. „ Марица “ в квартал „ Нов път “ в Разлог. Заради мощна музика, идваща от вкъщи на ръководителя на локалното читалище „ Развитие “ Николай Минков, към три часа в нощта на понеделник против вторник локалният свещеник Минчо Минчев не издържал и през прозореца направил забележка да я спрат. Отговорът идва малко по-късно – под формата на строшен прозорец на къщата му.

Стъклата падат безусловно до главата на петгодишното му дете, което спяло в същата стая. Излизайки да ревизира какво става, Минчев е посрещнат с юмруци от съседите си.

„ Излязох да видя какво става и ме удариха с бокс. Не можах да схвана кой тъкмо ме удари. Само виждах доста ръце, само че от кого пристигна ударът, не съм сигурен.

Продължиха да ме удрят по лицето и тялото. Излязоха доста от съседите и две момчета също бяха ударени, както и брачната половинка ми. Дойде полицията, само че единствено ги предизвести и не задържаха никого, макар че аз им споделих, че тези хора вилнеят и са като обезумели. Освен че бяха пияни, мисля, че бяха и дрогирани.

Полицията си потегли, аз се прибрах, а с мен влязоха мои другари, с цел да ме поддържат. Бяхме седнали в хола, беше към този момент към три и половина-четири без нещо, те продължиха с експанзията и счупиха още един прозорец. Запалиха резачката, нахлуха в двора ни и започнаха да насочат закани.

Подадохме наново сигнал в полицията, само че никой не се отзова. Не желаех да излизам на открито, с цел да не се стига още веднъж до пердах. Преместихме се всички в южната стая. След като видяхме, че нещата не се успокояват, излязохме през къщата на съседите и с колата на един другар отидохме да пренощуваме на друго място.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР