ЗАБЕЛЕЖЕТЕ: Това е болницата, определена да обгрижва висшите кадри на

...
ЗАБЕЛЕЖЕТЕ: Това е болницата, определена да обгрижва висшите кадри на
Коментари Харесай

Откриха украинска връзка в скока на лукойлския шеф от прозореца

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ: Това е болничното заведение, избрана да обгрижва висшите фрагменти на властта в Кремъл, тъй наречените „ Кремълска болница “. Как тогава „ е паднал “? Какво е правел на прозореца в 7,30 ч. сутринта, когато минава визитация?

 

Отговорът е открит: болничното заведение се намира на ул. „ Маршал Тимошенко “! Украинецът Семьон Тимошенко. Роден в Бесарабския завършек на Украйна.

 

Разследващите са стигнали до извода, че няма по какъв начин болница да е на улица „ Маршал Тимошенко “ и господин Маганов да не падне от прозореца . Просто няма как…

 

Очаква се всеки миг да бъдат открити украински следи и в мистериозната и брутална гибел на обвързваните с газовия бизнес на Русия Андрей Круковски, Владислав Аваев, Сергей Протосеня, Леонид Шулман, Александър Тюляков, Михаил Толстошея… Някои от тях първо избиха фамилиите си, след това посегнаха и на себе си.

 

Та за украинската връзка: който търси намира… А съветските служби не се майтапят – крепко търсят и намират.

 

Нелепи са всевъзможни подмятания и операции, че Путин и обкръжението му са свързани по някакъв метод със гибелта на тези хора. Ръководството на страната и най-много Владимир Владимирович, са заети с благородната специфична интервенция по създаване на ярко бъдеще за украинската страна и народ. Разберете най-накрая.

А падащи от процорци, покосени от инфаркти, взривени в коли, заклани и самозаклали се, " играли " си с новичок е имало и ще има. Бывает в жизни...

 

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР