Забавянето в доставката на ваксини за Италия от страна на

...
Забавянето в доставката на ваксини за Италия от страна на
Коментари Харесай

Конте: Забавянето на Пфайзер и АстраЗенека причинява огромна вреда

Забавянето в доставката на ваксини за Италия от страна на фирмите " Пфайзер " и евентуално " АстраЗенека " представляа съществени нарушавания на подписани договорености и Рим ще предприеме ответни дейности, съобщи Ройтерс, представена от

Това написа във " Facebook " министър председателят Джузепе Конте. Той добавя, че забавянето предизвиква " голяма щета " на Италия и други страни и то е недопустимо.

Здравния министър Роберто Сперанца и изключителният комисар по Covid обстановката Доменико Аркури се срещнаха незабавно през днешния ден с представителите на „ АстраЗенека ”. От компанията са удостоверили за намаляването на индустриалния си потенциал.

- Нидерландия вкара полицейски час за битка против ковид, съобщи Франс прес. Подобна мярка се вкарва в страната за пръв път след Втората международна война. От 21 ч. до 4:30 ч. локално време е неразрешено излизането от домовете. Нарушителите подлежат на санкция от 95 евро.

 Очаква се мярката да се ползва най-малко до 9 февруари. Възможно е да се вършат изключения, да вземем за пример за работещи във времето, в което е в действие полицейският час, само че те ще би трябвало да показват подобаващ документ.

Хората, които разхождат кучета обаче няма да имат потребност от позволение, с цел да излязат от вкъщи си. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР