Забавянето стана заради PCR тест и търсене на лична карта,

...
Забавянето стана заради PCR тест и търсене на лична карта,
Коментари Харесай

Мъжът на починалата от Враца: Бюрокрацията уби жена ми

Забавянето стана поради PCR тест и търсене на персонална карта, с цел да бъде записана в болничното заведение. Това показа мъжът на умрялата в Спешното поделение на болничното заведение във Враца жена.

Според него бюрокрацията в лечебните заведения е повода за съдбовния край.

„ Не съумях да намеря персоналната карта. Казаха ми, че без персонална карта не могат да я записват. Можеха да я одобряват и по-късно да попълнят документите “, показа в ефира на Нова телевизия Николай.
Трите най-често срещани аргументи, заради които попадаме в Спешното
Всяка година в милиони хора се оказват в незабавното поделение поради пострадване, съгласно информация от Спешните центрове. От ужилванията н...
Прочети повече
Той описа още, че жена му се е почувствала зле през нощта. Обадили се на незабавния телефон 112, а от там му споделили самичък да я закара в болница.

Николай показа, че не е знаел, че някой ги снима. „ Научихме за този клип през вчерашния ден. Може би е по-добре че го има, тъй като нямаше да ни повярват. А по този начин се видя по какъв начин хората умират поради една персонална карта и едно ЕГН “, съобщи още той.

Мъжът на умрялата жена и сестра ѝ споделиха, че няма да оставят детето. „ Ще си го гледаме. Въпреки че не съм му биологичен татко, ще си го виждам както и до момента “, сподели Николай.

Авторът на клипа с умиращата жена от Враца: Не съм гамен с цел да се удрям за нея

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР