Забавя се изплащането на средствата по програмата за развитие на

...
Забавя се изплащането на средствата по програмата за развитие на
Коментари Харесай

Средствата по програмата за селските райони се бавят

Забавя се изплащането на средствата по програмата за развиване на селските региона

Това сподели в Несебър служебният министър на земеделието Явор Гечев. Той посочи, че слабото звено е договорирането и уточни, че има огромен брой планове.

Проблемите по изплащането на средствата по Програмата за развиване на селските региони са разисквани с управлението на Държавна фирма “Земеделие “, сподели министър Гечев, представен от:

"Скоро ще има повсеместен проект и преструктуриране на другите единици, доколкото може. Системите са до средата, които би трябвало да се ползват идната година, би трябвало да тръгнат, с цел да могат да продължат директните заплащания. Има цялостна нова система за надзор. "

Оптимизира се системата за дърводобив за обезпечаването на дърва за огрев на уязвимите групи хора, добави още Явор Гечев:

"Имаше среща и с министерството на правораздаването, с цел да забележим опциите, за лица лишени от независимост дали можем да създадем симбиоза за спомагателни служащи вътре в горските предприятия за дърводобив. "

Процедурите за изкупуването на зърно за държавния запас са спрени, а средствата са възобновени в държавния бюджет, съобщи служебният министър.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР