Забавна ваканция за момичета се превърна в кошмарно пътуване за

...
Забавна ваканция за момичета се превърна в кошмарно пътуване за
Коментари Харесай

`Направих ужасяващо откритие по време на пътуване за момичета - разведох се веднага щом се прибрах`

Забавна почивка за девойки се трансформира в кошмарно пътешестване за майка Стефани Хансън, която напусна Англия омъжена и се върна подготвена за бракоразвод.

Стефани от Ливърпул отпразнува 40-ия си рожден ден със жанр с отмора в Кефалония, Гърция през май 2022 година Докато живееше диво и свободно с двамата си другари, тя ненадейно осъзна за брака си.

Докато беше изхвърчала щастливо омъжена за брачна половинка си, едвам откакто се откъсна от напрежението на всекидневието, тя осъзна, че към този момент няма предпочитание да бъде с него. Майката на четири деца осъзна какъв брой нещастна е станала и незабавно щом се върна, майката сподели на брачна половинка си, че всичко е свършено, откакто всичко й просветна.

Децата й липсваха мощно, само че не можеше да се каже същото за брачна половинка й, за който въобще не мислеше. В допълнение към това тя също осъзна какъв брой нещастна е сама по себе си. С тегло 17 и в „ най-лошата форма в живота си “, Стефани сподели, че е решена да оздравее и да стартира нова глава.

И незабавно откакто се върна в Обедин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР