Забързаното ежедневие на съвременния човек е изпълнено със стрес, неспокойствие,

...
Забързаното ежедневие на съвременния човек е изпълнено със стрес, неспокойствие,
Коментари Харесай

Сърдечен баланс и естествено регулиран тонус с HeartTonic

 Забързаното всекидневие на актуалния човек е изпълнено със стрес, безпокойство, безчет задължения и паники. Всеки ден се постанова да се изправяме против доста отрицателни обстановки, които даже не зависят от самите нас.

Поради претоварването със задания, постоянно се постанова да се отбием в най-близкия ресторант за бързо хранене в обедната си отмора. А там продуктите са цялостни с нездравословни и мазни съставки. За страдание, всичко това оказва отрицателно влияние върху нашето тяло и разум. Често уморителният метод на живот и неправилното хранене се оказват причина за появяването на високо кръвно налягане или така наречен хипертония.

Как да разберем дали страдаме от хипертония?

Всяко кръвно налягане над естествените стойности от 120/80 е причина за развиване на хипертония. Лекарите, обаче, вършат две разграничения:

- Нормално високо/Гранично Кръвно Налягане - Когато кръвното налягане е под 140/90.

- Хипертония – Когато стойностите доближават до 140/90 и над тази стойност.

Съществуват и два типа хипертония:

Първична: Причината за възникването на хроничното високо кръвно налягане не е известна. Най-честите случаи са в резултат на наднормено тегло, нездравословно хранене, тютюнопушене, обездвижване, стрес или тревога. Възможно е и кръвното налягане да е в следствие от възрастта на пациента.

При този вид постоянно не се следят недоволства или първична симптоматика. Поради тази причина лекарите предлагат то да се следи и мери постоянно. В някои случаи се появяват признаци като:

- Главоболие;

- Замаяност;

- Замъглено Зрение;

- Гадене;

Вторична: Причината е вследствие на заболяване или друго неразположение на организма: дисфунцкия на щитовидната жлеза, бъбречна болест, алкохолна взаимозависимост, бременност и така нататък

За да разберем, дали страдаме от сходно нарушаване на естествената сърдечно-съдова активност е наложително да се консултираме с доктор, незабавно щом усетим  признаците.

Какво тъкмо съставляват натуралните капки HeartTonic?

За шанс, с изключение на напрежението, модерният свят показва и многочислени способи за справяне с признаците на хипертония. Едно от тях е натуралният разтвор за повлияване на сърдечния темп HeartTonic.

За наличната си цена на български пазар, той предлага и доста прерогативи. Включващ естествени естествени съставки и субстанции, ХартТоник оказва помощ за тонизирането на сърдечната функционалност по няколко способи:

- Успокоява нервната система;

- Почиства кръвоносните съдове;

- Благоприятно влияние върху разширени вени;

- Понижава ниватаа на кръвната захар;

- Благоприятства влизането във форма;

Производителите на този био-козметичен артикул за благоприятстване на сърдечната активност неотдавна разпространиха повече информация за неговите естествени съставки. Някои от тях са:

- Екстракт от босилек, който спомага за понижаване на напрежението и тревогата.

- Биофлавоноиди от кората на женско биле, благоприятстващи за разширението на кръвоносните съдове и цялостната работа на сърдечно-съдовата система.

- Градински чай, който е потребен за разширените вени.

- Екстракт от розмарин, който спомага за обмена на веществата в тялото.

Билковите капки за крепко сърце ХартТоник могат да бъдат поръчани от формалния уебсайт на дистрибутора за България.

Възможно ли е да избегнем хипертонията?

С цел отбягване на първичната хипертония е целесъобразно да водим по-здравословен метод на живот. Лекарите поучават да се води по-активна физическа активност, която включва постоянни седмични тренировки, за битка с наднорменото тегло. Твърди се, че прекъсването на пушенето би понижило риска от хипертония с 50%. Също по този начин е целесъобразно потреблението на алкохол и мазнини да бъде сведена до най-малко.

Готварската сол има огромна роля в развиването на хипертонията – несъразмерната и консумация води до увеличение на налягането върху кръвоносните съдове. Затова е добра концепция тя да бъде сменена с различен тип сол, да вземем за пример калиева или розова хималайска на кристали.

Разбира се, на пазарът има и доста средства, предопределени за битката с високото артериално налягане. Алтернативните натурални оферти също не са изключение. Едно от тях е билковият разтвор ХартТоник, който е основан за естествената грижа за сърцето. Приемът му, съгласно инструкциите, е елементарен. Взема се половин чаена лъжичка от него и се смесва с цяла чаена лъжичка мед, или се разтваря във вода.

Да се научим да го караме по-полека!

Има нещо, което всички можем да създадем, с цел да се измъкнем от риска от хипертония. То е обвързвано със забързаното ни всекидневие. Съпътстващият го стрес се явява като един от най-големите съидейници на първичната хипертония. Достатъчно е да " забавим “, да се " любуваме на момента “, да живеем " по-полека “, както загатва и известният български реализатор Стефан Вълдобрев в едноименната ария.

 Рекламна обява РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР