Забързано ежедневие, куп задачи, начело с еманципацията, любовен живот, партита

...
Забързано ежедневие, куп задачи, начело с еманципацията, любовен живот, партита
Коментари Харесай

Защо модерната жена става майка все по-късно и бедствие ли е това

Забързано всекидневие, куп задания, отпред с еманципацията, любовен живот, празненства до зори. На модерната жена несъмнено не й е елементарно. А представете си в този момент в целия този пъзел (от тези, които се редят с месеци) да би трябвало да добави още едно парче, за което все не намира вярното място.

Да бъдеш майка може да е главната задача, с която всяка жена е пристигнала на този свят. Но е и тази, за която най-трудно се узрява. Ето по какъв начин се стига до настоящия казус - на дамите сред 20 и 30 години в днешно време все им е рано да бъдат майки.

Или не са се наживели, или не са задоволително сполучливи в работата. А когато към този момент пред двете им топ цели сложат отметка " реализирано ", вероятността пред главната им задача да седи един огромен хикс е огромна. И не, него няма по какъв начин да изтрият с гума...

Все повече млади дами страдат от репродуктивни проблеми. Голяма част от тях са считали, че ще бъдат постоянно млади и тялото им е в режим stand-by. И по този начин досега, в който на разсъдъка му светне лампичката, че е време за размножаване.

И тогава, в най-хубавия случай, зажаднялата за ролята на майка жена има мъж до себе си, който е на същата вълна. Изведнъж я обземат розови фантазии за приказна детска стая и това благополучие за трима, което блика от милиони фотоси в обществените мрежи.

Всичките й приятелки бутат бебешки колички, а тя избутва следващия месец, в който сякаш й е закъсняло, само че чертичките не са две. Вече е на 30-и-няколко и внезапно схваща, че не е толкоз млада, колкото всички списания са я убеждавали, че е.

И в този миг цялата равноправност, кариера и висока заплата се трансформират в топчета хартия. От тези, с които все не можеш да уцелиш кошчето. Точно както тези дами не могат да нацелят десетката на твоето благополучие.

Там зее една дупка, която се запълва само с това парче от пъзела, за което тя все не откри място. Подбутваше го за по-късно, а в този момент е подготвена да махне всички други, с цел да го сложи по средата.

И пробва, и не се получава... Дами, зарежете бизнес полите и саката и скачайки в необятните облекла за бременни, до момента в който можете. Благодарностите - след това. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР