Забързани в ритъма на живат, който живеем, вече не се

...
Забързани в ритъма на живат, който живеем, вече не се
Коментари Харесай

Това Са Сигурните Признаци, Че Душата Ти Е Преждевременно И Безвъзвратно Остаряла

Забързани в ритъма на живат, който живеем, към този момент не се радваме на нещата, които допреди няколко години са им носили несравнимо наслаждение.

И вместо да излязат с другари на открито и да се забавляват, те избират да се затворят у дома и да се отдадат на отмора.

Нека разберем дружно кои червени лампички са предизвестие, че душата ни е остаряла, написа " За дамата ".

Повече не ти е забавно да учиш

Постоянната жадност да получаваш нови познания и стремежът към открития е нещото, което отличава индивида с юношески дух от душевно остарелите хора.

Сигурно си срещала бодри старци, които карат ски, покоряват върхове и учат непознати езици. Ако си още надалеч от тази възраст, само че желанието ти да научаваш нови и нови неща от дълго време се е изпарило, има защо да се притесняваш!

Не изпитваш ярки страсти

Понякога ти се случва да мислиш, че си лишена от всевъзможни страсти и усеща. Вече не те радват нормалните неща, новият ден не ти носи задоволство и евентуално си не запомнила какво е да бъдеш същински щастлива. Може би страдаш от тежка меланхолия. Или просто душата ти е прибързано остаряла.

Не чувстваш обич

Любовта за теб се е трансформирала в табиет. Повече не чувстваш пеперуди в стомаха, когато срещнеш половинката си и все по-малко мечтаеш за взаимното ви ярко бъдеще. Освен вероятността просто да си разлюбила колегата си, този симптом алармира и за душевна напреднала възраст. Това е доста обезпокоителен знак, над който си коства да се замислиш!

Вечно си нацупена и недоволна

Лицето ти постоянно показва неодобрение – към сътрудниците, към приятелките и най-много към самата теб. Ти към този момент не се обичаш и не се грижиш за себе си, а какво остава за околните… И най-малките дреболии те изкарват отвън нерви, а раздразнението и фразата „ а едно време… “ са се трансформирали в непрекъснати твои спътници!

Стремиш се към усамотение

Шумните купони към този момент не са за теб. И даже когато сътрудниците ти от работата те викат да излезете, с цел да се позабавлявате, ти вежливо отказваш. Да, всеки има потребност да остане самичък със себе си, само че в случай че леглото се е трансформирало в най-хубавия ти другар, следва да се замислиш съществено.

Превърнала си се в апатичен безсрамник

По-рано не можеше да сдържиш сълзите си при типа на беззащитно кученце на улицата или на някаква обществена реклама по малкия екран, а в този момент отегчено прецъкваш каналите в търсене на следващото развлекателно шоу. Признай си: към този момент не те вълнуват непознатите несгоди и даже другарка да ти показа проблемите си, те или ти се костват незначителни, или просто ти е все едно.

Престанала си да се грижиш за себе си

В никакъв случай не те призоваваме да се гласиш като за дефиле по аления килим, само че в случай че гледаш на грижите за себе си като на „ рутина “, която ненавиждаш, то това е доста сериозен знак. Първо си спряла да се гласиш за работа, по-късно – да си миеш зъбите… Вземи се в ръце! Ако си надалеч от 70-те години, сходно държание може да алармира единствено едно – че душата ти е остаряла доста по-бързо, в сравнение с тялото ти!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР