Забъркването й е лесно. Вземете четвърт чаша вода, добавете към

...
Забъркването й е лесно. Вземете четвърт чаша вода, добавете към
Коментари Харесай

Всеки Трябва Да Го Пие! Чудотворното Златно Мляко Бори Дори И Най-Страшните Болести! Рецептата Е Лесна!

Забъркването й е елементарно. Вземете четвърт чаша вода, прибавете към нея 1/8 чаена лъжичка куркума и ги оставете да поврят 8 минути.

В друга купа налейте една чаша краве или козе мляко и две супени лъжици бадемово масло. Когато заври, прибавете сместа към водата и куркумата. Разбъркайте напитката, до момента в който не получи златист цвят. Когато се охлади, сложете мед. Насладете й се до момента в който е топла.

Съчетание

Целебната мощ на напитката се дължи на съчетанието на съставките й. Тя укрепва имунитета, гони вирусите, укрепва костите и ставите. Според учените тайната й се крие в куркумата, която съдържа веществото куркумин. Жълтият прахуляк се прави от изсушения и стрит корен на растението, което се употребява в кулинарията и в медицината, написа „ Телеграф “. Изследователите на неповторимото растение настояват, че то има съвсем чудодейни свойства. Използва се в индийската кухня в продължение на хиляди години. Редовната приложимост на куркума може да ни защищити от рак, Алцхаймер и съществени инфекциозни болести. Индийската фалшификация пречиства черния ни дроб. Той е извънредно значим, защото през него минават огромно количество отрови.

Изследвания

Много центрове в Съединени американски щати и Европа, които търсят лек против рака, предлагат потреблението на куркума в борбата с другите карциноми и най-много при този на дебелото черво. През 2008 година изследване на пациенти с рак на панкреаса сподели, че потребната фалшификация забавя растежа на тумора. Друго проучване потвърдило, че пациентите с трансплантиран бъбрек одобряват по-добре присадения си орган, когато дружно с медикаментите взимат и веществото куркумин в композиция с различен антиоксидант – кверцетин. Златното мляко оказва помощ и в лекуването на ревматоидния артрит, отразява се добре на женското здраве, оказва помощ при бодърствуване, меланхолия и отмалялост. Куркумата е способна да ви помогне да се отпуснете и да спите по-добре. Осен това скъпата фалшификация е ефикасна при болки в корема, има противовъзпалителни и антибактериални свойства. Златното мляко се отразява удобно и при проблеми с кожата.

Другата съставна част в индийската напитка – бадемовото масло, е отличен източник на калий и фолиева киселина, протеини и мононенаситени мазнини. Те се борят против някои сърдечни болести. Включете бадемово масло в ежедневната си диета, тъй като високото й наличие на калий оказва помощ да поддържаме положително равнище на кръвното си налягане. Освен това посредством него можем да поддържаме здравословно равнище на холестерола в кръвта. Често бадемовото масло се употребява за лекуване на мускулна болежка, тъй като елементарно се всмуква в кожата, оставя сладостен мирис, успокоява и релаксира.

Автор: Петя Христова
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР