за £20 милионаШофьорите казват, че никой не знае как да

...
за £20 милионаШофьорите казват, че никой не знае как да
Коментари Харесай

Претендент за най-лошото кръгово кръстовище в Обединеното кралство, тъй като шофьорите казват, че никой не знае как да използва „бедствие“

за £20 милиона

Шофьорите споделят, че никой не знае по какъв начин да употребява „ пагубно “ кръгово кръстовище – чието довеждане докрай коства близо £20 милиона.

Изграждането на кръговото кръстовище Брайтън Хил в Бейзингстоук, Хемпшир лиши две години, което съгласно локалните поданици се е трансформирало в „ цялостна загуба на пари “. Шофьорите считат, че лентите са объркващи и настояват, че кръговото кръстовище е „ черно място за произшествия “.

Кръговото кръстовище работи единствено от два месеца и е предопределено да усъвършенства достъпа до града и да понижи тапите посредством инсталиране на светофарна уредба с надлези. Работата беше препоръчана за първи път от Съвета на окръг Хемпшир през септември 2018 година, преди да бъде утвърдена към две години по-късно.

Мартин Скуайърс, който е водач на тежкотоварен автомобил, разказа кръговото кръстовище като „ зона на акцидент “. 60-годишният водач сподели: „ Оформлението е неверно. Ако идвате от Harrow Way, имате две ленти, само че в дясната лента - хората отиват наляво.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР