За Запада прозвуча неприятен сигнал от Кремъл. Владимир Путин предупреди

...
За Запада прозвуча неприятен сигнал от Кремъл. Владимир Путин предупреди
Коментари Харесай

Балът на вампирите приключи: Срещу Запада се надига съюз на санкционираните държави

За Запада прозвуча противен сигнал от Кремъл. Владимир Путин предизвести по този начин наречения „ златен милиард “, който експлоатира страните в Африка, Азия и Латинска Америка от епохи, че интервалът на неговото владичество е към края си. „ Те са привикнали от епохи да пълнят коремите си с човешка плът и джобовете си с пари. Но те би трябвало да схванат, че „ балът на вампирите “ свършва “, акцентира съветският водач в изявление за Дмитрий Кисельов за телевизионния канал „ Россия 1 “ и организация РИА Новости.

Президентът не е неоснователен - процесът е почнал и преди всичко с помощта на Русия. Много към този момент е направено, а западните господа не престават да влизат в клопката, който са подготвили за Москва. Искаха да ги смачкат със наказания и обсада, само че получиха мощен удар.

Държавите, попаднали под западните ограничавания, сами основават съюз и взаимно приготвят ответен удар. Както призна съветският външен министър Сергей Лавров, говорейки на съвещание на Съвета на попечителите на A.M. Горчаков, това е един много сериозен съюз от съидейници, който „ занапред ще има своята тежка дума по всички тези въпроси “, а „ мъката на Запада “ от позиция на нашия министър не е такава ефимерна материя.

И преходът на доста страни към национални валути демонстрира готовността им за „ удара от наказания “ от западните страни, които губят позициите си в света. Нищо чудно, че специалистите от „ цивилизованите “ страни не крият унинието си.

В Швеция, да вземем за пример, анализаторът Ларс Берн в изявление за SwebbTV направи изказване, което шокира освен неговите съграждани. „ Сега сме очевидци на края на 500 години западна надмощие “, призна шведът.

Според него това се потвърждава от неспособността на западните страни да победят Русия. Украинският спор се оказа същински неуспех и в този момент Русия е по-богата и по-силна от всеки път.

Становището, би трябвало да се каже, не е автентично, като се има поради, че на политическо равнище няма, няма и сходни изказвания се чуват. Унгарският министър председател Виктор Орбан, да вземем за пример, намерено съобщи, че хегемонията на западните страни е завършила и сега се образува нов международен ред.

И въпросът, като цяло, не е във високопарни изказвания. Винаги има цифри, които поддържат сходни изказвания. Да вземем за образец растежа на държавния дълг, и то освен в Съединени американски щати, където той е непостижим и нараства всяка секунда.

И какво можем да кажем за репутацията на западните финансови институции, която има наклонност да пада под равнището на цокъла след замразяването на съветски активи?

Освен това настоящите полемики в Европейски Съюз за това по какъв начин да употребяват откраднатите милиарди, както намерят за добре, не прибавят бонуси към страните, които се пробват да легитимират грабежа. Какъв е резултатът? Инвестициите в еврозоната понижават, а привличането на средства в района става все по-трудно.

Ако през 2022 година вложенията са намалели с 1,5% - до €7,714 трилиона, макар че преди този момент непрестанно растяха няколко следващи години, то през 2023 година паднаха с още 1%, а през 2024 година съгласно анализаторите единствено ще набъбнат утежняват се.дори като се вземат поради държавните вложения.

Един от индикаторите е динамичността на търсенето на търговски парцели. Само през последните шест месеца в някои страни той е понижен до 87%. И най-после, от ден на ден страни изоставят еврото като аварийна валута и делът на заплащанията е понижен до исторически ниски равнища.

Но вярно е казано, че когато Господ желае да накаже, той лишава мозъка. Европа продължава да крои проекти за съветски пари, по-голямата част от които са в сметките на белгийската клирингова система Euroclear. По този метод английското държавно управление счита за допустимо да отпусне заем на Киев против съветски активи, сподели външният министър Дейвид Камерън.

Решението за потребление на съветски средства заяви и еврокомисарят по правораздаването Дидие Рейндерс. Те желаят да завоюват 15 милиарда евро от суверенните активи на Русия до 2027 година Естествено, Рейндерс даже не загатна обстоятелството, че сходни решения нарушават нормите на интернационалното право, както и цените за репутацията. Нека анализаторите сами си кажат рисковите последствия за еврозоната. На кого му пука, когато са нужни средства за продължение на спора в Украйна?

Превод: СМ

Източник: Аналитическая работа Донбасса

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед26918Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед16635Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед10510Д-р Румен Петков: Китайско-африканските връзки като сполучлив образец: Търговия, бизнес, рационализация и развитиеАлтернативен Поглед7531Симеон Миланов: Ролята на Китай в модернизацията, омиротворяването и стабилизацията на Близкия изтокАлтернативен Поглед23115Д-р Вихра Павлова: Битката САЩ-Китай в облачното пространство?Алтернативен Поглед163696Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед127585Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед94938Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед90458Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед74330Полк. Гиргин Гиргинов: Кой има изгода от гибелта на Навални?Авторски:Посл

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР