За Йорданка Фандъкова пътят към четвъртия мандат означава отговорност към

...
За Йорданка Фандъкова пътят към четвъртия мандат означава отговорност към
Коментари Харесай

Фандъкова към четвърти мандат: Залогът на тези избори е сериозен, отговорността

За Йорданка Фандъкова пътят към четвъртия мандат значи отговорност към жителите на София.

" Решението ми не е непринудено, то е по-скоро отговорност за доверието, което до момента получавах от хората и което позволяваше да наложим една бърза скорост на измененията в града ", изясни тя мотивацията си да се впусне в конкуренцията за кметския избор в екслузивно изявление пред .

" Залогът на тези избори се обрисува като сериозен, отговорността е доста огромна ", разяснява столичният кмет.  " За мен е значимо в тази акция да се чуят концепциите, да се чуят решенията. През последните години София се развива, тя стана динамичен град с помощта на работа, не на приказки. Аз зная, че това, което сме създали, ще бъде отричано от нашите съперници. Да, пропуски сигурно имаме в работата, за 10 година няма по какъв начин да няма неточности ", добави Фандъкова. 

Столичният кмет заложи на положителна акция. " Аз ще подчертавам на това, което следва. Вече анонсирах три огромни цели, които приготвяме ", сподели още столичният градоначалник.

Фандъкова не пожела да разяснява възможната номинация на омбудсмана с аргумента, че Мая Манолова все " още не е оповестила своята кандидатура ".  " Да забележим какво предлага за София и да изчакаме решението на Българска социалистическа партия за тяхната поддръжка ", сподели столичният кмет.-->

Тя още веднъж акцентира, че решението й да се кандидатира не е непринудено, а съществено премислено.

„ За мен продължаването на работата е по-скоро отговорност за доверието, което до момента получавах от хората и което позволяваше да наложим бърза скорост на измененията в града. Тази скорост се приема като нещо естествено, само че това не е по този начин. Необходима е доста работа, доста сила на всеки жител на града, с цел да реализираме тази смяна ”, съобщи още Фандъкова.

„ Зная, че това, което сме създали, ще бъде отричано от нашите съперници, че ще бъдат изтъквани пропуски, неточности. За 10 години дейна работа с това движение, няма по какъв начин да няма неточности. Важното е да се проучват и да можем да продължим напред ”, разяснява Фандъкова. И добави, че „ залогът на тези избори се обрисува сериозен ”, а „ отговорността е доста огромна и тя изисква доста положителни решения и нови хрумвания ”.

За акцията си тя ще подчертава върху това, което следва да се направи.

„ Вече анонсирах три огромни цели, за които работим. Това не са празни обещания, а съответни задължения с явен график за работа ”, сподели още Фандъкова.

Попитана за възможната кандидатура на Мая Манолова, Фандъкова сподели: Първо, не я е оповестила публично, би трябвало да изчакаме и да забележим какво предлага за София. Да изчакаме и решението на Българска социалистическа партия за тяхната поддръжка. В рамките на акцията ще разясняваме ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР