За втори пореден ден в Банско се образуват огромни опашки,

...
За втори пореден ден в Банско се образуват огромни опашки,
Коментари Харесай

И днес огромни опашки пред лифта в Банско

За втори следващ ден в Банско се образуват големи опашки, като фотосите с дрон през днешния ден демонстрират, че множеството хора евентуално е рекордно. Опашката пред долна станция на кабинковия въжен превоз се е разделила на три лъча, съобщи.

Проверка сподели, че кабинковата въжена линия е почнала работа към 08:00 ч. и се движи с оптималната скорост. Концесионерът съобщи, че през днешния ден работят 10 транспортни средства, които се занимават с превозването на скиорите към ски зоната.

Министър Нено Димов и кметът на града Георги Икономов организираха през вчерашния ден работна среща и оповестиха, че общината стартира изработването на организационен проект за ски зоната, който да поеме идно капиталово желание за втори кабинков въжен превоз.

Министърът на околната среда разгласи, че капиталовото желание ще се осъществя само, в случай че премине сполучливо екологична оценка и не излиза отвън границите на ски зона Банско. Димов опроверга изказвания, че спортни уреди ще могат да се строят върху повърхност, по-голяма от настоящите 2% от националния парк, заделени за туризъм.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР