За втори пореден ден таксита излизат на протест в София.

...
За втори пореден ден таксита излизат на протест в София.
Коментари Харесай

Такситата на протест в София за втори пореден ден

За втори следващ ден таксита излизат на митинг в София. Според уредниците през вчерашния ден не са имали опция да показват настояванията си поради провокации от страна на протестиращи от антиправителствения митинг, защото демонстрациите се застъпиха, заяви Българска национална телевизия.

Днес водачите потеглиха от три лъча в София, а сборният пункт е на площад Александър Батенберг.

Превозвачите упорстват за обезпечаване на условия за лоялна конкуренция, приравняване към публичния градски превоз, обезопасяване от страна на страната с паник бутон.

Организаторите ще насочат апел за даряване на кръв, също по този начин водачите, които са преболедували COVID-19, ще бъдат призовани да дарят кръвна плазма.

Припомняме, през вчерашния ден на съвещание на Министерския съвет бяха оповестените ограничавания от 27 ноември до 21 декември. Те

 100 рейса и десетки таксита блокираха центъра на София Обновена
100 рейса и десетки таксита блокираха центъра на София

Те стачкуват против президентското несъгласие за нерегламентираните транспорти

Вчера 100 рейса и десетки таксита блокираха центъра на София. Председателят на Конфедерацията на автобусните превозвачи Магдалена Милтенова съобщи пред публицисти, че превозвачите са недоволни от това, че не е бил признат текста в Наказателния кодекс, който инкриминира нерегламентирания транспорт на пасажери.

Превозвачите не желаят оставки, а избират да блокират държавното управление и Народното събрание досега, в който не се гласоподават текстовете. Тя даде да се разбере, че браншът на автобусните и таксиметровите превозвачи няма да бъде употребен като политически инструмент.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР