За втори пореден ден граждани се събраха на протест пред

...
За втори пореден ден граждани се събраха на протест пред
Коментари Харесай

Граждански протест срещу Валери Симеонов пред Народното събрание

За втори следващ ден жители се събраха на митинг пред Народното събрание, недоволни от избирането на водача на НФСБ Валери Симеонов за зам.-председател на Народното събрание, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Протестиращите носят плакати " Забравихте ли майките? " и са се събрали пред северния вход на Народното събрание.
" Ние майките на деца с увреждания от НГИ " СИСТЕМАТА НИ УБИВА " не одобряваме контрактувания " УЖ " избор на Валери Симеонов за зам. ръководител на висшата институция на Република България – Народното Събрание! Абсурдно е лицето на омразата, олицетворението на циничната политическа надменност и главозамайване да съставлява българският парламент. Недопустимо е ръководството, ориста и имиджа на страната още веднъж да зависят от нестабилните настроения и ползи на този съдружен сътрудник с оскъдна електорална поддръжка ", се споделя в известие до медиите, публикувано от организацията през вчерашния ден.
Майките упорстват за неговата незабавна оставка или оставката на Народното Събрание, " което с този си безразсъден " избор ", показва цялостна липса на морал и обикновено ценене на достолепието на суверена! Ние майките на деца с увреждания от НГИ " СИСТЕМАТА НИ УБИВА " още веднъж ще опитаме да събудим гражданската съвест, като организираме серия от митинги до реализиране на гореспоменатото искане ", се споделя още в текста.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР