За втори път в рамките на по-малко от месец слаботелесни

...
За втори път в рамките на по-малко от месец слаботелесни
Коментари Харесай

Пишман батки откраднаха няколко буркана протеин от магазин в Бургас

За повторно в границите на по-малко от месец слаботелесни бандити избомбиха магазин за хранителни добавки.

Пишман батки съумяха да откраднат няколко буркана протеин от прочут магазин за хранителни добавки в центъра на Бургас. Това, което не решиха обаче, е че цялата им „ акция ”, извършена по извънредно изтъркания способ на разсейването на продавача, е запечатана на лента от охранителна камера в обекта, заяви „ Флагман “.

На фрагментите се вижда ясно по какъв начин в началото влиза татуиран мъж на забележима възраст към 35 години, с обикновено телосложение, който стартира да оглежда стоката и да разпитва продавача. След него влизат други двама – полуголи, които незабавно разконцентрират служителя в магазина на прилежащ рафт, до момента в който първият мъж прибира 1-2 буркана с добавки в найлонова торбичка.

Влиза и четвърти мъж, който съумява да обезпечи време в торбата да се сложи и трети – по-малък буркан. От магазина разгласиха фрагментите с молба, в случай че някой разпознае четиримата пишман батки, да се свърже с управлението на обекта или непосредствено да даде сигнал към полицията в Бургас. Жалба към този момент е подадена. Изглежда кражбите на добавки за помпане на мускули стават заразни, откакто в края на юни кльощав крадец напъха в гащите си артикул от рафт в магазин за добавки в Русе.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР