За втори път в рамките на няколко дни отборът на

...
За втори път в рамките на няколко дни отборът на
Коментари Харесай

Севиля заприлича на страшилище за мача с Реал Мадрид

За повторно в границите на няколко дни тимът на Севиля притегли вниманието на футболна Европа. След като в четвъртък съставът разруши Стандард (Лиеж) с 5:1, през днешния ден впечатли с гръмка победа с 6:2 над Леванте като посетител в мач от Примера дивисион. В предходните три кръга за състезание играчите на Пабло Мачин не бяха съумели да осъществят нито едно попадение, само че през днешния ден “избухнаха” с цели шест в границите на 48 игрови минути. Висам Бен Йедер, който в Лига Европа заби два гола, през днешния ден се отличи с хеттрик, само че и вратарят на домакините Ойер се показа доста едва и носи голяма виновност за най-малко два от головете. При 2:1 в интерес на гостите пък техният пазач Томаш Вацлик избави дузпа.

Това пробуждане на Севиля идва тъкмо преди дербито с Реал Мадрид в сряда от междинния кръг в Ла Лига.

Бен Йедер даде начало на головата буря в 11-ата минута, само че в ответната офанзива Леванте изравни посредством Роджър Марти.

В 21-вата Даниел Карисо се възползва от неразчетено излизане на Ойер и го трансферира с глава за 2:1 в интерес на андалусци. Домакините пропуснаха отново бързо да се върнат в дуела, откакто в 26-ата Хосе Моралес не съумя да осъществя углавен удар.

До края на полувремето Бен Йедер наниза още два гола и разгромът към този момент беше на хоризонта.
¡Una primera parte MÁGICA de @WissBenYedder!

Minuto 11
Minuto 35
Minuto 45

¡Hat-trick del '9' del @SevillaFC en tan solo 45 minutos! #LevanteSevillaFC pic.twitter.com/l8YJwBNvEs
— LaLiga (@LaLiga) September 23, 2018 Той стана факт след точните изстрели на Андре Силва (49’) и Пабло Сарабия (59’). В последната минута Моузес Симон маркира последния гол в дуела за крайното 2:6.

Това е едвам втората победа за Севиля от началото на акцията в испанския хайлайф. Леванте пък е с един триумф. СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 5 кръг, неделя 23 септември  Леванте 2:6краен резулат  Севиля
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР